User Tag List

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
239 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: SuS2k vs CNK golf gti

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arenimo harika yzmissin tebrik ediyorum kardesim durumu cok guzel aciklamissin.ama ben yazmaktan yoruldum ve onumde bi ykselme sinavim var braktim hrseyi gunlerdir yok yaris yok polemik ugrasiyorum en basindan beri de vaktim yok vaktim yok diye sizlaniodum zaten.

arenimo e92 leride evet cok geciorum gerek rakim farki olsun gerek daha uzun basmamiz 270 lere kadar.uzunda bnm arabam daha da iyi gidiyo cunku bastgm basinc 5.ve 6 viteslerde geliyo tam anlamiyla 100 200 bnm icin kistas degildir.ben arabami elimden geldigince yaptim ve 60 dan top speed deniyorum videolarimdan da gorulecege uzere genelde hep uzun basiyorum.yoksa 70 220 bassam e92 yle tabiki daha az fark olur.bnce yaris 70 220 olmamali bizim araclar icin.ama yinede ben sorun cikarmadim adapazarinda ve 6.vitese atinca frene basmasina musade ettim..yinede konuyu kendimce kapatiyorum.bi deneme muhabbeti bu kadar uzamamali.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yandım zaten anasını satıyım.ankaradan hgs yle ckmısım akyazı da ogs den cıkmışım geri hgs den gırıp ogs den cıkmışım yaktınız beni hiç biri de yok bende.ne pok yiyeceeem bilemiyom.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yandım zaten anasını satıyım.ankaradan hgs yle ckmısım akyazı da ogs den cıkmışım geri hgs den gırıp ogs den cıkmışım yaktınız beni hiç biri de yok bende.ne pok yiyeceeem bilemiyom.
    7 gün içinde hgs al yoksa en uzun mesafeden yazacaklar aşşa yukarı 140 tl gibi geçiş başı yazarlar.

bi ihtimalde ogs yi araştır ogsden tüm gişelerden kaçak geçiş yapsanda ceza gelmiyordu. cok geçmeden çözmelisin
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep aynı terane.. Aynı mavralar... Forumda atar konuları çözmek adına kurul oluşturalım, bağış kabul edelim. 2 tane gpro alınsa,sağlı solllu takılsa, herşey daha güllik gülistanlık olur

İki araç sahibi de aslanlar gibi gitmiş denemiş gelmiş,ayaklarına sağlık keselerine bereket. Teknik olarak kilogram başına düşen güç'le yürüyor sk2' heaa normaall yahu diyenler , turbo'daki beygir gücü dışında ki torku da biraz ihmal etmiş oluyorlar.. Çok daha kaliteli prodüksiyon ve çekimlerle görmek dilegiyle, araçlara maşallah
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim sitede takılan ve bu arabanın 28 li olmayan biri nasıl olur
    adamlar her videonun başlıgını apr gt 28 dıye acıyor
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EEE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk tek derdimiz o kaldıydı amk 28 limiydi değil miydi

koyver gitsin hacı sen ne zaman geliyon istanbula onu söyle oturak muhabbet edek

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk tek derdimiz o kaldıydı amk 28 limiydi değil miydi

koyver gitsin hacı sen ne zaman geliyon istanbula onu söyle oturak muhabbet edek
    bayram sonrası bir iş var gelecem gibi
    nasıl keyifler
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana bizde 500km gittik geldik dedikleri için bende 500 km yazdım. Nerede denendi bilgim yok. Ben tarafsız yazardım ki konu başında da yazdım ama ne zaman hakeretler havada uçuştu orada işin rengi değişti. Baksana hayatında beni görmemiş adam 25 yaşında adam bana kardeş ayağı çekio. dibinde görse dili tutulur.
    ya bi ... git diyecem yaşından ötürü diyemiyorum..senmi tarafsız yazıyon bence senin kafan çok çok iyi şu an buna inandım sen ayık kafa gezmiyosun.ng subaru videosundan başla sonra ng golf videosuna gir sonra çık bu konuya gir tarafsız mesajın yok bide şu dediğine bak yemin ederim çok komik

Alıntı EEE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al bendende o kadar yaw insanlar ilginç hadi çok takip etmiyosundur görmezsin gece gündüz forumda adam daha bilmiyodum diyo
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en uzak yoldan ucret oduyom 2sınede.ogs aldım bide hgs alacam smdı artık geçişlerde nere boşsa mermi gibi geçecem hiç bekleme yok.butun geçiş sistemlerim var hahaahahaha.lan tugbay yalcın ibo hadi ben gittim mal gibi de siz niye uyarmıyonuz hgsden gırıp ogsden cıkartıyonuz beni
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes tabiki arkadasini bi yerde tutmasi normal ya da gonlundeki arabayi tutmasi bu is taraftarlik gibidir bence herkes kendi takiminin galip gelmesini ister
    Daha onceki konularda da yazmistim gerek mami abinin gerek mehmetin arabalarinin e92 kadar yuruyecegini kilo hp oranlarinin neredeyse es deger oldgunu soylemistim Dogukanda 92 m3 beni goremez demisti

30 lu sti gecemem ama sizi gecerim demisti kalk gel demistik hepimiz
    28 li bi tfsi gecmek gercekten imkansiz anca aracta bir sorun olmasi lazim
    Mehmet gerilmene gerekte yok herkes senin hardagigin parayi kenara koy araba sadece parayla yurumuyo verdigin emek sabahladgin sanayi gecelerin yeter ama su an adamlar ne konussa hakki
    Atladi geldiler tum sorulara cevap verdiler birde pastel kalem muhabbeti var gerilme bence
    Adamlar ne konussa hakki bu gun sans ondan yana yarin hazirlar aracini gel dersin sans bu sefer sana doner
    Gereksiz gerginlige gerek yok tebrik edilmesi gerek insanlar zaten horoz dovusu seviyolar arac sahipleri buna izin vermesinler su kilo bu kilo bir kenara koyun er meydanina cikan herseyi kabul etmis sayilir golf oyle yada boyle gecti mi gecti 4 boy ama 10 boy s2000 iyi yurumus oburu gitmesinden yavas yurumus yok rakim etikledi oburu neden rakim buzsuz gerek yok

Kazasiz bellasiz bitmesi sevindirici herkes evine arabasini ve kendini goturduyse sorun yoktur kalin saglicakla
    Dogukan tekrar masallah kardesim seninde kesene bereket ayagina saglik hala birer go pro almayin arabalara servet yatirin ama go pro ya verilen para haram
    arenimo harika yzmissin tebrik ediyorum kardesim durumu cok guzel aciklamissin.ama ben yazmaktan yoruldum ve onumde bi ykselme sinavim var braktim hrseyi gunlerdir yok yaris yok polemik ugrasiyorum en basindan beri de vaktim yok vaktim yok diye sizlaniodum zaten.

arenimo e92 leride evet cok geciorum gerek rakim farki olsun gerek daha uzun basmamiz 270 lere kadar.uzunda bnm arabam daha da iyi gidiyo cunku bastgm basinc 5.ve 6 viteslerde geliyo tam anlamiyla 100 200 bnm icin kistas degildir.ben arabami elimden geldigince yaptim ve 60 dan top speed deniyorum videolarimdan da gorulecege uzere genelde hep uzun basiyorum.yoksa 70 220 bassam e92 yle tabiki daha az fark olur.bnce yaris 70 220 olmamali bizim araclar icin.ama yinede ben sorun cikarmadim adapazarinda ve 6.vitese atinca frene basmasina musade ettim..yinede konuyu kendimce kapatiyorum.bi deneme muhabbeti bu kadar uzamamali.
    bunların üzerine yazılıcak bişiy kalmamış artık 2 tarafda güzel yazmış sonuca varılmış, uzatmanın anlamı yok artık bence .
    2 aracada kocaman maşallah. Okadar yol gidip deneme yapan araç sahiplerinide tebrik ederim.

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidene kadar bırak daha çok geçmeyi millet geçeceğine inanıyodu.ben burda 60 300 videosu paylaşırken adamlar gel gel de gör diyolardı.istenilen km aralığı istenilen mekan ve istenilen süratte basıldı.e bu kadar geçmem normal.70 de s2bının top speed ıne basalım boyları sayamassın.baksana video da adam 6 ya cekmıs ve frene basmış o yüzden belirli bir aralıkta bu kadar geçmem normal
    Ben videoda ne goruyosam onu yorumluyorum mehmetin 6 ya atip snra niye frene bastigini bilmiorum fren mevzusu en iyisi mehmet aciklar

O kadr yol gittiniz niye kendi devrinde bastirmadin ki

Normlde devirler uyusmadiginda 2 aracinda ayri ayri kendi devrinde basilir yanlismiyim

Uzatmaya hic gerek yok bnce ben olsam tekrar denerdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konustuk o konuyuda neden bastirmadim.hic bir polemige mahal vermemek icin vermedim de.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğukan karayollarının sitesine gir oradan mail at OGS numaran ile. Oradan düşerler. Mail atmazsan ceza yazıolar.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bi ... git diyecem yaşından ötürü diyemiyorum..senmi tarafsız yazıyon bence senin kafan çok çok iyi şu an buna inandım sen ayık kafa gezmiyosun.ng subaru videosundan başla sonra ng golf videosuna gir sonra çık bu konuya gir tarafsız mesajın yok bide şu dediğine bak yemin ederim çok komik

al bendende o kadar yaw insanlar ilginç hadi çok takip etmiyosundur görmezsin gece gündüz forumda adam daha bilmiyodum diyo
    Yaw ben golfte 28 olduğunu biliyorum kadran videosu var deneme yapacaklarını bilmiodum diorum. Bilseydim denemeye gerek yok geçer derdim diorum.

Fatih ben bu konunun başında doğukanı tebrik etmiş miyim etmişim. Adam 4 boy geçmiş mi geçmiş. Kimin nasıl geldiği önemli değil. Ama iş terbiyesizliğe geldi mi kantarın topuzu döner. Senin için demiyorum ne sana ne doğukana bir terbiyesizlik ettim. Ama o lafları eden şakşakçıları susturmanız beklerdim. NG golf ile denediğinde hiç bir terbiyesizlik yapmadık dalga geçtik mi geçtik sizde geçeceksiniz hakkınız mehmet kaşındı pastel konusu yüzünden. Ama yok soyunuk gelince gereği yapılmış yok gel git yapılmış. Diyelim allah korusun Doğukanda sorun çıktı geçildi. Buradan da birileri aynı lafları etti o zaman sen ne derdin.
    IN BOOST WE TRUST

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw ben golfte 28 olduğunu biliyorum kadran videosu var deneme yapacaklarını bilmiodum diorum. Bilseydim denemeye gerek yok geçer derdim diorum.

Fatih ben bu konunun başında doğukanı tebrik etmiş miyim etmişim. Adam 4 boy geçmiş mi geçmiş. Kimin nasıl geldiği önemli değil. Ama iş terbiyesizliğe geldi mi kantarın topuzu döner. Senin için demiyorum ne sana ne doğukana bir terbiyesizlik ettim. Ama o lafları eden şakşakçıları susturmanız beklerdim. NG golf ile denediğinde hiç bir terbiyesizlik yapmadık dalga geçtik mi geçtik sizde geçeceksiniz hakkınız mehmet kaşındı pastel konusu yüzünden. Ama yok soyunuk gelince gereği yapılmış yok gel git yapılmış. Diyelim allah korusun Doğukanda sorun çıktı geçildi. Buradan da birileri aynı lafları etti o zaman sen ne derdin.
    abi burası binlerce kişinin girdiği bir forum ankaradada yüzlerce üyesi vardır hepsini tanımamız mümkün değil he milletin ağzıda torba değil büzesin yapacak bişey yok yazıyolar..bu her konuda olur her konuda illa birileri çıkıp bu tarz şeyler yazarlar sonucta umuma açık ortam.bu bazen bizede olur sizede onada bunada.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelalper gucluden yana degil.haklidan yana ol.ng golf konusunda da yaptin ayni seyleri birak su yanli olmayi adam gibi dosdogruyu yaz burda kucuklerin seni takdir etsin.hic dikkatini cekmiyomu senden kac yas kucuk insanlar seni elestriyo senin bu tarafliligini elestiriyo.kac konudur miniks hilmi mehmet in arkadasi degilmi nasil dosdogru gorduklerini yaziyor sen niye avukatligini yapiyosun insanlarin ve haksiz yere.adam gecmis bitmis.adam la alay etmedilermi adami tahrikvetmedilermi simdi de soz hakki dogukanda neyin mucadelesini veriyosun gunlerdir harbiden sen cok degismissin.
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğukan karayollarının sitesine gir oradan mail at OGS numaran ile. Oradan düşerler. Mail atmazsan ceza yazıolar.
    Ogs aldım abi şimdi.bide hgs den de geçmişim tabi ruhsat fot.yanımda olmadığından yarında hgs alacam öyle çözecez heralde.artık ogs aldığıma göre ogs li kısmı hallettim diye dusunuyorum yani kimseyi aramama gerek yok
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en uzak yoldan ucret oduyom 2sınede.ogs aldım bide hgs alacam smdı artık geçişlerde nere boşsa mermi gibi geçecem hiç bekleme yok.butun geçiş sistemlerim var hahaahahaha.lan tugbay yalcın ibo hadi ben gittim mal gibi de siz niye uyarmıyonuz hgsden gırıp ogsden cıkartıyonuz beni
    Beni takip edecektin bastın gittin abi bende alacan inşallah ruhsat istemezler ruhsatlarım emniyette
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni takip edecektin bastın gittin abi bende alacan inşallah ruhsat istemezler ruhsatlarım emniyette
    isterler isterler.kafamda trilyon tane şeyle gittim tabi biri sağadn geç biri soldan geç diyo önce hgs girmişim ogs cıkmısım sonra hgsden cıkmışım ogsden girmişim hgs den tekrar ckmısım malak gibi.heryere borcum var
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)