Her iki araca tebrikler ankaradan gelmiş aracını yurutmüs kazasız belasız, s2000 de cok hızlı bir arac kazasız belasız mehzente
Bunun haricinde hersey boş
Her iki araca tebrikler ankaradan gelmiş aracını yurutmüs kazasız belasız, s2000 de cok hızlı bir arac kazasız belasız mehzente
Bunun haricinde hersey boş
Hem araçlara hem de araç sahiplerine tebrikler. Tartışmanın anlamı yok her iki araçta güzel maşşallah.
Bi nefes alın bir silkelenin nedir bu ya?
Bu camianın gelişememesinin sebebi nedir direk bu konuya bakalım?
Yorumum tamamen kendi şahsım adınadır. Doğukan ı tanırım çok muhabbetim olmasada zor bir günümde yanımdaydı forumdanda mehzenti bilirim..
Şartlar ne olursa olsun bunu gözeterek 2 kişi araçlarını denemişler. Adı deneme hadi sidik yarıştıralım denmemiş. Neticede aracı üstün olan belli, bu forumda aklı selim insanlar bu yorumlar olmasaydı helal olsun s2000 çok iyi gidiyor diyeceklerdi diyorlardır da zaten..Bu işin forumda dillenmesi iki tarafıda ne yazıkki tatlı rekabetten çıkarıp HIRS a doğru yöneltiyor. İşte bu anlamsız Hırs ın tatlı rekabete dönüşmesi için mehzent aracını daha çok geliştirir doğukanda limitlerini zorlar bu sefer mehmet 350 km gelir doğukan 150 km gider kendi aralarında araçlarını koşturup tebrikleşirler. Olay bu kadar netken ne mehmetin nede doğukanın içten pazarlıklı olduğunu düşünmüyorum aklına her geleni yazanın yangını körüklemesi sonucu bu durum ortaya çıkıyor. Kendinizi boşa yıpratmayın mekanik sporda tatlı rekabet işin zevkidir. Kötü hırs insanı herşeye sürükler. İki tarafıda tebrik ederim. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın..
US Performance
çook güzel olmuş tebrıkler ıkı aracada
ankaralı kardeşlerimin dalga geçmesi soyunuk gelmiş vs. v.s doğru birşey değil tasvip etmiyorum ama bunun öncesinde mehmetin doğuyu tahrik edici sözleri ve 10 dan geri sayım yapan arkadaşların yazdığı tahrik edici üslup DOĞUYU ankaradan buraya kadar getirmiş. ki helal olsun gelmiş geçmiş vede gitmiş sadece helal olsun diyorum fakat bunun üzerine yapılan yorumlarda normal deneme öncesi doğuya yazılan mesajlar bu kişilerede dalga geçme hakkı tanıyor. gayet normal dalga geçersen dalga geçilmesinede rızan olduğuna delildir.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Birde şöyle bir durum var,Gti sahibinin dediği doğru ise 220 de bırakılıysa ve bu süratte 4 boy ise,260 280 lerde iki rakamlı boylara rahat çıkardı Gti.Hee ama baştan 70-220 die konuşuldu ise bilemem tabi.Yani tam Gti esas iddialı olduğu yerde bırakılmış roll.
roll s2k nın 6.vitese attığı yerde bitiyor.video da bunu gösteriyor.6 ya çekiyor ve frene basıyor.tam olarak kaç km deyiz o ara bilmiyorum ben giderken 70 260 diye konuştum.bütün msjlarımda defalarca tekrarladım 70 260 olacak diye.belki 10 defa.orda s2k nın tam istedği devirde bastım hatta yeri geldi 2.vitesim nerdeyse bitti yine bastım.ve yarışta hiç bir zaman 235 ı geçtiğimi görmedim (kendi süratim).ben daha uzun basarsam çok farklı geçerim.10 a yakın deneme yapıldı üstüste.bizim arkadaşlar önden izlemek yerine arkadan izlemeyi tercih ettiği için biz 1 video çekebildik o da saç kurutma makinasıyla.denemelerden sonra indim ve 2.vites direk sardığımı 3 ün başında sardığımı mehmete de söyledim.cunku yere kırağı dusmustu.260 a kadar bassak daha farklı geçeceğimi de söyledim.hatta benim videolarımdaki gibi 300e kadar da basabileceğimi söyledim.mehmet de 6.vitesin cırtladığını şanzumanının da çok uzun olmadığını söyledi.ama istersen deneyelim dedi bende gerek yok dedim.zaten bu konuşma 2 dakika sürmedi bile hadi biz dönüyoruz dedik otobanda tersten bastım gittim
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
madem o kadar denediniiz abi keşke bi de kendi devrinde uzun basıp deneseydin iyi olurmuş ortalığı karıştırmak gibi olmasındaBenim gözünde aracın çok güzel, tek haneli rakamlarla bu kadar güçlü olan araç, motor vs açılmadan orjinalliği o kadar bozulmadan bu kadar yürür hale gelebiliyor, maşallah..
S2000 nin 6 da sorun olduğu baya belli videoda,girmemiş bir türlü.Ama eğer girse ve devam edilse boylar artarmış baya.Turbo bir arabaya 4 boy geçilmek de iyi diyen arkadaşlar için yazma gereği duydum.
Tekrardan her iki aracada Maşallah.
mehmet in arabası turkıyenın en hızlı s2000 idir.bunu ona yüzyüzede söyledim.beklediğimden iyi gidiyor.ve görmeyen insanların tahmin ettiğinden de
edit.ekleme..ama cupra03 aynen dediğin gibi öyle diyenler desin sıkıntı yok.300e kadar giden bir arabayı 70 220 denemek onun ne kadar guclu oldugunu görmeye yetmez yol uzarsa daha net belli olur herşey
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Doğukan geçmen zaten normaldi. Ben denemeler yapıldıktan sonra gördüm konuyu. Daha önce görseydim zaten mehmete derdim boşuna gidiosun geçilirsin diye. Uzunda fark daha da açılırdı demişsin doğru ama araya direk falan olmazsı Mehmetin şanzıman kısa olduğu için hemen bitio zaten. Sana ya da arabana bişey demiyorum. Başında da kutladım zaten. Beni sinir eden sizin arkadaşların edepsizce yazmalarıydı. Seni kırdıysam da özür dilerim kardeşim. Bi daha ki sefere mehmet gelirken belki bende subaruyu getiririm deneriz. Araba da özlemiştir Ankarayı.
IN BOOST WE TRUST
çoooookkkk uzamışşşş çoooookkkkkk ! ! !
tebrik ederim seni doğu kardeşim ; hem o kadar km yol gittiğin için hemde galip geldiğin için...
maşallah herkesin emek verip yürüttüğü aracına..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)