bırakma zaten, daha iyisini bulmazsın huyunu suyunu bildiğin araba sonuçta
Printable View
bırakma zaten, daha iyisini bulmazsın huyunu suyunu bildiğin araba sonuçta
mavi saxo sıkıntı var o hızlıydı ist.'da bu speclrde 106 rahat geçmesi lazımdı
maşallah araclarınıza çok güzel olmuş video.
mavi saxoda sorun yok arkadaşlar gri saxoda conta var,mavide oem conta egzantrik var.mavi saxo ince conta koyarsa çok hızlanır..yani grinin contadan aldıgı gücü mavide egzantrikten aldığı için sonuc kafa kafaya.
gürhan sen 150 kilosun saxolarda 2 kişi var sanırım.ama ilk denemede eşit oturmamışsınız gaza akıttığın için sen 2 3 boy öne fırlıyorsun. ulan kuşadasına cıkıp gelecem sizin bu denemeleriniz yüzünden :) Allah kaza bela vermesin mükemmelsiniz.
Masallahh araclara bi aksam musafir ederseniz bende gelirim :)
serkanda farklı videolar var 160 170 kadar kafa burun gidiyoz 200 kadar 2 3 boy oluyo
maşşallah araçlara :) 106 ile soxa ların mekanik olarak bi farkı var mı? neden se bende 106 lar daha iyi gidiyo gibi bir izlenim oluştu sedece bu video ya hitaben diğil yani genel olarak 106 lar bi tık hızlı gibi :) kazasız belasız
deneyen araçlara maşallah.mavi saxo timing yaptırmalı.
Valla alper ben istanbulda contalı kapaklı saxo ile denedim net 3 boy önünde oluyordum, bi tanede yine contalı kısalı stock kapaklı 106 ilede denedim ondada 2 boy önünde gidiyordum ki o zaman ben 136 kg adamdım dğer arkadaşlar benden ufak tefekti.
Çok pişmanım arabaya conta takamadan sattığıma zaten pt52 ve contanın tadını alamadık. :)
Serkanla ben sürekli irtibat halindeyim 1-2 ufak dokunuş olacak arabaya benimde kullandığım süreler zarfında performans kaybı yaşadığım noktaları kontrol ettirecem daha iyi gitmesi gerekiyor.
Alper bu gri senin AC saxoydu dimi??
Araçlara maşallah kazasız belasız
maşallah hepsine :)
[QUOTE=VTEC®;6965906]Cam car benim eski aracım VB saxo. dün serkanlada konuştum araçta sorun var pt 52 ile stock egzantrikli araçla böle gitmesi çok abes tabiki. Oem pistona pt 52 yide ben takmıştım yaklaşık stock haline göre 6-7 boy hızlanmıştım yararı kesinlikle var pt52 nin. e yanındaki saxoda stock egzantrikle yürüdüğünü varsayarsak VB saxo da yani L 1991 de sorun var haliyle. Büyük ihtimal timing problemi var çünkü ilk egzantrikleri taktığımda stock halinden 2 boy geriye düşmüştüm timing sorunlu diye :D sora AHM performance imdadıma yetiştide düzelmişti herşey :)
Pt52 takılıp timing yapıldıkdan snra bide eqzantriqe uygun yazılım yapılsaymış dahada iyi olurdu bnce :)
araçta ecufast yazılım var saten
Ayar Çekmek lazım abim
maşallah araçlara .
Gürhan Abiyle (106) Aramızda ki Fark Bu Oluyor
Pekiii sence arkadaşım orda bilgilerdede yazdığı gibi o arabada ecufast yazılım var o araba pt52 takıldıktan sonra direk yazılımı ecufast yaptı arabaya göre yaptı sence bi yanlış varmıdır? O arabaa egzantriği takan benim yazılımı yaptıran benim istanbulda hiç ama hiç bir sıkıntısı yoktu yüksek ihtimal timing ayarında bi sorun var şuan bilip bilmeden yorum yapmayın Allah aşkına ya.