Maşallah iki aracada Allah tekerinize taş değdirmesin.
Printable View
Maşallah iki aracada Allah tekerinize taş değdirmesin.
Denemeye biraz detay verirmisin Mehmet,kaçtan sonra kopuyosun :)
Üçünede maşallah :)
deneyen araçlara maşşallah ax de sinsi sinsi geliyor yandan :D
skn typer specler nedir?
valla s2000 i biliyoruz zatende skn de baya iyi olmuş maşşallah araçlara.
Öncelikle Mehmet kardeşimle tanıştığıma çok memnun oldum.SUS a maşallah çoook ciddi yürüyen bir N/A S2000 olmuş.Maddi olsun işçilik olsun teknik bilgi olsun kimlerin emeği varsa hepsinin emeğine sağlık.Ben şu an dükkandayım yarın bende bi iki video atarım bendeki videolarda tam olarak 4 e atıyoruz 190 dan sonra SUS alıp başını gitmeye başlıyor.Tekrardan SUS a maşaallah...
iki aracada maşallah , axada maşallah ;)
mehmet abi seni tanımıyorum ama valla helal olsun uçan kuşa bile 3 korna yapıyorsun
aracını hep koşturuyorsun maşallah sus a da skn de
Abi tekrar ayağına sağlık maksat muhabbet bende Typer varken s2000 rolınglerını kovalardım kımse basmazdı :)
Bı gece ayarlıycaz abı tum Typerlar tum s2000 ler cıkıcaz eksikleri olanlarda tamamlasınlar hos bı gece olur SUS typerın gelmesını ısterım valla özellıkle :)
Herkese tesekkurler arkadaslar
maşallah 2 aracada sus tam havasında yeterki korna olsun :) skn yi özlemiştik onunda videolarının devamını bekliyoruz o yanda siyah kara kutu var onada nazar deymesin gözlerimiz onuda bekliyor selçuk :D
oha süper video su skn gibi 2 de atlayan bir ep3 gormedim yapılmadan oncede boyleydi masallah ucnin seside ayrı renk katmıs videoya rb26 dett sound styla sus zaten kıng basarılar
İki aracada maşallah ;))
ayaklarınıza sağlık 2 aracada 41 kere maşallah
MaşAllah 2 aracada.
Cam car hızlı olunca videolar daha keyifli oluyor. Maşşallah tüm araçlara.
Sölenecek pek bsy bırakmams videolar..
Sus'a masallah.
Bahadır abi eline sağlık typer oldumu pıyasada olur..
bide doluysa..
Nerdeeee o dolu typerlar hep geriden hızlılar..