maşallah araçlara m3 yine iyi tutunmuş
maşallah araçlara m3 yine iyi tutunmuş
2 aracinizda cok ozel, Allah kaza bela vermesin
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Bunlar da m5 den cekilenler
e36 m3 sc vs m5 - YouTube
e36 m3 sc vs m5 2 - YouTube
m3 vs m5 - YouTube
M. The most powerful letter in the world.
v10 un 200den sonra gidisine hastayim
m3te gayet iyi masallah
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
m5 mermi gibi maşallah kazasız belasız araçlara
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
ikisinede Maşlllah![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ahahah pek dostça deneme olmuş pampalar
maşallah iki aracada m3 200e kadar çok güzel tutunmuş helali var birde 200 sonrası bırakmadan 250-270lere kadar olanda videosunu çekin bari ama m5 yapmış yapacağını tam toraman![]()
fıratım 2 aracınada maşallah m3 ü 1 bara çıkarsan bile 240 gibi gene geçer heralde 200 den sonra ışınlanıyo alet allah kaza bela vermesin
Maşallah ...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
vay be m3 ün restore edilişini hatırladım da mdfym zamanlarından heyecanla beklerdim gelişme varmı diye maşallah araçlara
maşallah araclara hacim hacim hacim![]()
Masallah iki aracinizada ben V10 asigiyim miniyi hazirladigimda arkadasimin e60 M5 i ile denediginde sesi beni benden almisti kazasiz belasiz
Atmosferik V10'unu sevdiğim ne güzel gidiyor öyle.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Maşallah iki araçta gerçekten mükemmel Allah kaza bela vermesin. Yalnız sabahları baya zor oluyordur size hangisine bineyim diyeGarajda böyle iki tane makina olsa insan işe gitmez atar tabureyi izler akşama kadar
![]()
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)