Rjh oem beyin var ben gözüyle gördüm Orhan abi gösterdi hatta beyin Kaan I'n beynimis adamın beynine el koyduk dedi :) yunusta yanındaydı söylediğinde :) ki Kaan'da biliyordur mevzuyu :)
Printable View
Bende 32 harcadım daha egzoz yok 100 liralık:))
Ben bu forumda kimseye terbiyesizlik yapmadım kimsede bana yapıyorsun diyemez. bu saate kadar sever sayardım seni bil bunu ama artık gerek duymuyorum.bu yazından sonra.
Vallaha ben koşuyorum uğraşıyorum vites atamıyorum veya yaptıramıyorum benim meselem bu mal benim para benim sonucta ben geçilince maşonu bahane etmıyorum dimi :) Vallaah helal olsun ben bilsem bu konu böyle olcakdı geçilirdim.
Orhan abi :D olaylarin adamisin. Oyum sanaydi oyle yada boyle denedin gectin. Masallah araclara. Artik caddede iki tur atariz oranjj vtecle
abilerim kardeslerim boyle kirici yazicaksaniz eger ben yazmicam bu konuya hepimiz yasimizi almis insanlariz girgirimiza makaramiza bakalim o gecmis bu gecmis mekanik yarisiyor teneke parcasi icin kirmayin birbinizi ...
Meli abi bayramda diorum ahauahau
ben ilk rjh ye bindigimdr demistim
bi cok vteci bozar bu araba diye masallah iki aracada orhan abi keyfine bak banada aynisi olmustu bosver :)
Hep yunusun isleri bunlar :D
ZB VTI aslında turboluymuş yunus eksik söylemiş :D Pardon yanlış yazdım aslında RJH de şuan turbo varmış:D bir de bunların hepsi türkiye rolling sendikası yüzünden kaynaklanıyor :D
Orhan abi yap artık jubileyi:D
7/24 Hazırım sıkıntı yok bahanede yok :)
bravo başkan :) maaşallah rjh ye