maşallah araçlara.çok keyifli denemeler olmuş.
Printable View
maşallah araçlara.çok keyifli denemeler olmuş.
maşallah kazasız belasız çok iyi dostane denemeler olmuş elinize emeğinize sağlık 106 başarılı
Maşallah maşallah :))
Kardesime bak Masallah. Bir turlu bir araya gelemedik. Buralardaysan bu hafta goruselim erkegin hasi.
abi emeklerinize sağlık sonunda yollarda :)
Maşallah kardeşim Rol linglere tat gelmeye başlamış bence araban çok hızlı daha da hızlanacaktır
70-80 kg söküp bide kapak açıp ince conta takınca tadından yenmez ayrıca borazan işini halledelim ilk gaz tepkin çok daha farklı olacak
Ayrıca soran arkadaşlar olmuş Ng / Rol denermi diye iki arabada Selçuk un ne isterse onu yapabilir benden yana sıkıntı yok
güzel deneme olmuş m5 ile bu kadar tutunabilmek büyük başarı..
mşllh. selçuk
Masallah Rol 106 ya dahada hızlı hallerini gorucez insallah :)
Tebrikler Crm Performance..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
kanka ısınma turları yanımda kardeşim vardı onun için koltuk üstünde daha roll moduna geçmedik:)
sağolasın kardeşim
eyv
:icon_tup:
abi telefonlaşalım ay sonuna kadar burdayım sonra bodrum :heyoo:
eyv kardeşim
:icon_tup: abi eyv
sağolasın erol abi
inş...
bayramlık denemeler çok keyifli olmuş maşallah 106 ya :)
prodüksiyon çok iyi olmuş muzikler falan..
rol 106 maşallah dahada hızlanıcak inş.
denemeler cok guzel olmus masallah kardesım.
m5 ın dyno su var mı ? 440hp cok cıddı rakam
edit telden 2.kez atmış mesajı.................
eyv
aynen kanka yönetmen tutucaz bidahakine:D:D
sağol hilmi abi valla dynosu var sanırım ama özgün abinin orda değil
yazılım filtre egsoz lu bu şelikde bi dbn almıştık 10.5 gibi bişey çıkmıştı abi ama eğimi yakalayamadık daha aşşağı iner bence?? arabayı aldığında sıfır motor yaptırdı selim abi baya ciğerli gidiyo valla gerçi başka e 39 görmedim ama:D:D
Keyifle izledim arabanın cikmasinaa sevindim Rabbim zeval vermesin darısı artık basıma,
Maşallah daha sökmeden böyle yürüyosa ciğerini belli etmiş ,Suki ve Eyüp kardeşimin ellerine sağlık :)
her iki aracada koca maşallah