800 kg luk arabayı 200 hp yapıp kendinden 500kg ağır Type R ile yürütmek zevkli oluyor galiba ,Integra hep vardı zaten yeni olan bi araba değil ;)
Printable View
106 800 kiloya inebilir fakat 1600 cc aradaki 400 cc unutmayalım
öyle bi övünüyorsunuz ki sanki arabanın gitmesi sizin yaptığınız modifiye ile motor gücünden kaynaklanıyor o hafiflikte ve kısa şanzıman olan araba tabiki gider..CRX bile 130 hp motoru ile VTI ile yürüyor vede geçiyor sırf hafiflikten dolayı...
Benim amacım geçmek veya geçilmek değil 106 ile hiç denemedim sonucunu merak ediyorum..:rolleyes:
Ne alaka yahu ?
Tamam 106 zaten iyi gidiyor bunu herkes biliyor , ama bu kiloda bu gücü herkes yakalıyamıyor ?
önemli olan 106 da bu gücü çıkartıp yürütmek zaten , sen gece 12 lere kadar çalışma bence dayı :)
Saygısızlık olarak algılanmasın , bir denensin de görelim , sonuçta sen diyorsun ki ben de M5 ile bu şekilde gidiyorum , o halde 106 ile en kötü yan yana yürümeniz gerekli ?
maşallah rol bayağı iyi gidiyor
ROL değil videoyu izleyince REG gidiyo sanıyorum maşallah Selçuk allah kaza bela göstermesin :)
Çok güzel yürüyo maşallah
herlade canım 190 hp 210 çıkarmak aynen deveye hendek misali dedıgın gibi
çok büyük fark dedi ya akılda kalmasın 190 çıkanda 250 çıkmaz diye söyledim
yanlış anlama kanka eger o arkadaşda denemeye gelecekse bence denemeyin alakasızz olur
bu arada kanka video yu 50 kere izlemişimdir süper olmuş :icon_tup:
106'yı beyendim:icon_tup::icon_tup:
orçun bu işleri bilen adamsın dd ile paşa arasında %10 fark var aşağı yukarı teg'in 197 yere verior 1200kg'da diğeri 195 verior 900kg'da bunlar sadece her müslümanın
bildiği hesaplar dingil mesafeleri şanzuman aktarım lastik ölçüm aerodinamik bunları hesaplayan ama bir kaç kişi selçuk abinin araçla bu teg arasında 2 direk diyorum denensin araç içi videolar çekilsin izleyelim
nick sonra fark ettim kanka :D
silmedim yazıyı kanka ben zaten 5 boy sonrasını saymak için cam car ayarlayım derim yada dedıgın gıbı araç içi vşdeo lazım
bana kalsa denemesinler bile gereksiz olucaktır
hondanın sahibi arkadaşda yanlış anlamasın beni arabasını küçümsemiyorum
ama ROL 106 ciddi hızlı bir araç onun aracına göre
Zevk anlayışına bişey diyemem tabiki bu senin özgür iradenin seçimi fakat sen ve arkadaşların öyle bir atarlandınızki sanki ortada kasıtlı birşey var ve onu tartışıyorsunuz,olay sadece sıradan bir deneme idi nedir yani bir akşam çıkarsın yarım saat bir saat denersin arabaları sonra tanışırsın bir kaç muhabbet ayrılır gidersin ama ne bu yahu sanki kötü birşey söyledikte birilerine adamlar veryansın ediyor,beyler bu işler saygı çerçevesinde olmalı kusura bakmayın bu iş zevk işi onunda içine ediyorsunuz bu tarz davranışlarınızla ben vazgeçtim rolling yapmaktan selametle...
abi bir gün 106 alırsam sebebi sensin :) maşallah
Biraz yolda tutunma sorunumu var bi anda m5 in dibine giriyor şerit değiştirir gibi :) maşallah her iki araca
Abim işine geleni cevaplıyorsun gelmeyeni cevaplamıyorsun bence :)
''Saygısızlık olarak algılanmasın , bir denensin de görelim , sonuçta sen diyorsun ki ben de M5 ile bu şekilde gidiyorum , o halde 106 ile en kötü yan yana yürümeniz gerekli ?''
Bu soruma cevap bekliyordum :)
Burda kimse durup dururken ters birşey söylemedi , siz gelip ne var bunda bende m5 ile böyle gidiyorum dediniz. Yanlışmıyım ?
Olay bu cümleden başlamadımı ? Siz söylediğiniz cümleyi fazla hafife aldığınız için yani 106 yı , gelen tepkiler sizi şaşırttı.
Ve bence teg inizin 106 ile yan yana yürüyemeyeceğini anladığınız için , yani bu tartışmayı başlatan cümlenizin asılsız olduğu ortaya çıkacağı için vazgeçtiniz.
2 tarafıda tanımıyorum , aslında bunları yazmak ve konuyu uzatmak bana düşmez biliyorum , ama baba parası yazıldığını görünce içimdekileri yazmak istedim.
Bu arada babam 5 yıl önce vefat etti , çalışıyorumda :)
Maşallah kazasız belasız
bence o tegle deneyen m5'in el freni cekik kalmistir :)
selcuk baskan rol'ün masallahi var beklemeye ve onca emege deydi
hafifletildikten ve birazdaha mincikladiktan sonra dahada giderli olucak kesin suat abinin ve dükkandaki herkezin eline saglik
maşşallah diorum :)
Maşallah cok iyi yürüyor 106
selcuk 2. efsane makineni yaptin dahada iyi olacaktir eminim hayrli ugurlu olsun maasallah kardeesm bayadir bakamiyodum foruma canlida gormek nasip olur insallah
maşallah emeklere araca.
şuan denendi mi 200 üstü dyno verisinden sonra?