dolusu 200 ü geçer. o rakamın arabası değil diyeceğim ama diğer araç fiyatlarını görünce de birşey denmiyor.
Hey gidi günler , 2 yıl önce 78 - 79 binden başlayan fiyatlarla 320d satılıyordu memleketimde. Şimdi başlangıcı 130 küsür olmuş.
Printable View
dolusu 200 ü geçer. o rakamın arabası değil diyeceğim ama diğer araç fiyatlarını görünce de birşey denmiyor.
Hey gidi günler , 2 yıl önce 78 - 79 binden başlayan fiyatlarla 320d satılıyordu memleketimde. Şimdi başlangıcı 130 küsür olmuş.
bmw eskiden ne güzel jantlar yapardı.. şimdi bildiğin kormetal..
bmwnin fren yapacağı günü bekliyorum ben..
borusan oto dolmabahçe otoparkında şu anda 1 tane gri m paket var.
buyrun fotosu.
http://distilleryimage1.s3.amazonaws...0a1f8cd1_7.jpg
yeni 1.6 170 beygirlik motorunu satmıyorlar mı?? en iyi seçenek o gözüküyor hem vergi hem yakıt hem de performans olarak
çok kötü bence 3 serisinden hiç bir farkı yok... Süslü 3 serisi olmuş....İç mekanda ise kalite yerlerde.
4.20i ed yani 1.6 motorlusu geldiği vakit 115-130 civarı bir fiyattan satılacaktır.( 5 serisinde iki motor arasında 57bin TL fark var) o fiyatlara alınabilir gibi duruyor.
4 serisine de 1,6 motor gelecektir, 5 serisine geldi 4e neden gelmesin ? Ama tahmin ediyorum bu araca da LCI ile birlikte 1.6 gelir , yani makyajlanınca.
aşağı yukarı 55 bin euro liste fiyatı olur o da 140 bin tl gibi olur. 115 bin tl ye bu aracı görmek hayal bence.
x-drive a fena alıştı BMW. Ben BMW de x-drive tercih etmem herhalde, nedense yakıştıramıyorum bi garip geliyor.:)