acelesi var die motorcuyu ezsin o zaman adam hiç bir türlü kurallara uymuo hız sınırı belli ışıkta bile kırmızı yanarken geçio nerdeyse motorcunun üstüne kırıyo bu zihniyetle bi *** olmaz bizim sürücülerden
Printable View
Sol şerit sollama şeritidir motorcunun yol vermesi gerekirdi diye düşünüyorum ben. Üzerine küfür felan yakışmamış. Çarpma olayını hiç söylemiyorum, o zaten ap ayrı bi olay.
Yahu hala yol vermesi gerek diyorsunuz, hiç motorsiklete bindiniz mi? Kaç defa sollamaya çıkıp geçtiğim aracın gaza dokunmasıyla sollayamayıp geri şeridime girdiğimi bilirim, düşük cc motorsikletler gitmiyor. Adam sollarken orada kalmış arkadaki de dibine girince ne ileri gidebiliyor ne de sağa geçebiliyor. Küfür etmesi dışında yanlışı yok ama küfür etti diye de motora vurulması zaten yorumsuz, gece gece sinirimi bozdu video.
burda micra haklı diyenler çıksınlar amerika trafiğinde şehir içinde 25 mil denen yerde 30 mil gitsinler bakalım ne oluyor. kimse kimsenin canına kast edemez
editttt......
Çarpması yanlış micra'nın ama motorlu'da hız sınırı 30KM diye sol şeriti bence kapatmaması gerekiyor.Motorlu sağ şerit'deki arabayı geçip arkadaki araca bence yol verebilirdi.gereksiz yere ikiside inatlaşmışlar bence.
Ben öle yapıyorum 90KM hız sınırı sol şeriti sadece orta şerit'de daha yavaş giden bir araç varsa onu geçmek için kullanıyorum işgal etmiyorum 90KM ile daha acelesi olan biri vardır belki geçsin gitsin.
motorcunun iki kornaya küfür etmesi çok yanlış olmuş ama micracıda harbi kasap çıkmış.bende en çok şuna tav oluyorum orta şeritte 80-90 ila gidiyorum adam arkadan dibime kadar giriyor selektör yapıyor sonra neymiş yol vercekmişim yürü git sol şeritten ...
Ülkemizde sol şeridi işgal etmek, yol vermemek, yol isteyeni taciz etmekle suçlamak, hız sınırında gidiyor olunca ondan daha hızlı kimsenin gidemeyeceğini gitmemesi gerektiğini düşünmek gibi acayip algılar var. Sonra bu tip videolar daha da ileri seviyesi yol verme kavgaları ve trafikte ölümler vs. oluyor.
Biri yol istiyor, biri yol vermiyor, biri küfür ediyor, biri diğerinin üzerine sürüyüor ve biz buna trafik diyoruz, enteresan.