-Videoyu ben yaptım arkadaşlar,Sony Vegasta ilk video yapımım idi.
-Girişi ve bitirişi Sony Vegasta kullanarak yaptım zaten en çok uğraştıranda o oldu.
-Gelelim gelişmeye Melih abinin videoları var youtubede ama böyle fazla atraksiyonlu olanlar yok.
-Mesela bir tane 301 dediği video var ama 360p...
-Birde videolarda benim yaptığım hatalarda var,mesela GTX3076 TURBO KİT yazıyor başta,ingilizcede büyük "İ" harfi olmaz biliyorsunuz...
-Yada son bitirişte revo yazarken "R harfleri büyük kaçmış...vs hatalar dolu...
-Melih abi bana demediki Mert bana bir video yap,şöyle şöyle olsun...vs falan diye.Benim aklımda video programını öğrenmek vardı.Onuda Melih abiye yapayım dedim.Başlangıcı yaptım,bitirişide yaptım ama ortalar? Onuda bende olan ama öylesine bir buluşmada çektiğim videolardan ekledim.
-Yani en kötü tripodu bile kullanmaktan aciz değiliz ama o gün anı olarak kalsın diye çekmiştim videoları,böyle yapalım diye değil.
-Elimdeki videolar bunlar idi,bunları kullanarakta en iyi böyle oldu...
Golf R Revo Stage4 vs Golf 1.4tsi 160 Stock Drag - YouTube
NM Golf R vs White GolfR - YouTube
Golf R Slow Ride - YouTube
NM Golf R On Street - YouTube
Yani dediğim gibi buna ilk video denemesi diyebiliriz.Sorun değil ya çok yakında çekeriz adam akıllı bir video ara kısımlar için :)
Dünyanın en Hızlı Golf R'nın 100-200,gerekirse daha kaliteli top speed'i...vs herşey çekilir kısa zamanda.Bunda trailer diyebiliriz :)
Edit:Hızlı,yavaş,en iyisi,en iyisi değil,stage3-stage4 o kısımlara ben girmiyorum,ben eldekilerle en iyisini yapmaya çalıştım sadece o kadar...Elimdei videolarda bunlardır...
Mehmet Mert Erdogan - YouTube