7 nin motor içindeki hareketli parçaları daha hafif, intercooler yerine watercooler var bildiğim kadarıyla.
Printable View
Golf7 motoru bambaşka .. Sıkıştırmasıyla, kapak flowuyla, Yakıt sistemi, işletim sistemi, yağlama soğutma sistemleri değişik. NoX filter var, DPF Yapısı farklı.
Maşallah, güzel anlatım ve açıklama olmuş, sizin aracınıza yazılımın faydası zaten tartışılmaz. Diğerlerinin hepsi beklenen bencede ama, 0-100 süresinin gelişmekten çok geriye düşmesini beklerdim tutunma sorunlarından dolayı. Ama orda da sıkıntı yaşamamışsınız, güzel günlerde kullanın.
Yiğit o yolda geçenlerde Mersine giderken seat Leon 1.6 tdi ve yazılımla 240 net görmüş.hatta fotoda çekmiş.bana çok iyi geldi.Ona sordum yazılımda hala ufak tefek oynama olursa dahada gideceğini söyledi.yapılacak bakacaz bende anlamadım nedir bu yaw 1.6 tdi ler nasıl bu kadar iyi gidiyor. :)
Doğrudur ben zaten stock halde 229 dedim,yazılımlısı çok rahat diyecektir :) Golf7 motoru ile ilgili süprizide bekleyin az kaldı :)
http://www.youtube.com/watch?v=gOa0W...7ukKkkELoagADQ
ne gıbı mehmet bızı aydınlat :D
230dan sonrası çok eziyetli oluyor ya :) belki poloda böyledir bilmiyorum
Valla otobanda giderken turbo dizel gruplarına imreniyorum :) Ulukışla - Pozantı - Adana otobanı zaten baya temponu oluyor.Tabi bazen bayır aşağı giderken orta şerite radarı koyabiliyorlar :D