Pololarda daha farkli benim bahsettigim golf icin,su anda evde degilim kusura bakmayin bir ara uzun uzun anlatirim nasil yapildigini vagcom ile aracin torkunu,intakeair sicakligini...vs
Pololarda daha farkli benim bahsettigim golf icin,su anda evde degilim kusura bakmayin bir ara uzun uzun anlatirim nasil yapildigini vagcom ile aracin torkunu,intakeair sicakligini...vs
1.6 tdi 90-105 ps ayni motorlar,yazilim farki var sadece aralarinda(psa grubunda 95-115 arasinda mekanik fark falanda var ama vwde yok)
Benim arabam 140hp idi ama dpf iptali ile 170hplik polo bile var bildigim(lakin ne kadar sorunsuz yurur 170ps,nasil olur hic sormadim)
Yani poloda diyebilir ama ne kadar stabil gidebilir bilemiyorum(motorla alakali degil kucuk lastikler,spor olmayan suspansiyonlar...vs)
Maşallah guzel yurumus.benim polonun 240 yapacagini sanmıyorum Ama
Eger sana uyarsa denemek isterim.bendede yazılım var dpf iptal fazladan.
01-Engine
Advanced Measuring Values
Kısmından sonra istediğiniz blockların LOG'unu alabilirsiniz.Özel mesaj atan arkadaşlarda burdan öğrenebilir.
OBD soketinden alınıyor bilgiler,vag kablosu ve vcds yazılımı lazım
Ross-Tech: VCDS Tour: Advanced Measuring Values
Poloya bir kere bile vagcom cihazı bağlamadım,golf-jetta-cc-passat-tiguan hepsine yaptım ama poloya hiç yapmadım.
Sonuç olarak stock bir arabada hız limitörü kaldırılamaz...
Kilit açıldıktan sonra kaldırılabilir
Lakin yazılımdan sonra tekrar kilitliyor firmalar vagcom ile müdahale olmuyor.
Limitör kaldırma içinde ekstra ücret alınıyor.
Aslında aracınız 199 gösterirken(kadranda) normalde 190 km/h hızla gidiyorsunuz.Kadran fazla gösteriyor...
Kısaca:Polo için birşey bilmiyorum malesef limitör hakkında ama golf için hemen hemen herşeyin farkındayım...
Şu an Melih abininde katkılarıyla eski arabama olan anılarım depreşti
Şu Golf7'lere yazılım çıksada biraz daha keyiflense
Hesap makinesi ile çekilmiş top speed videosu.Ne top speed yapmışım arabayla yaHer yerden 230+ videoları çıkıyor
Leon ile hangi vites ve kaç km hızda basıldı acaba?Açıkçası bu kadar fark beklemiyordum![]()
masallah son hız olarak gayet ıyı 1.6 tdi largolf 7 de 6 ya gore performans olarak nasıl peki? stock olarak degerlendırırsek?
Alt hızlarda Golf7 bana çok daha çevikmiş gibi hissettiriyor.0-100de neredeyse 1 saniye daha iyi gibi golf6'dan.
Fakat intercooler yok golf7'de.Daha bununla ilgili yağ sıcaklığını çok artıramadım ama yazılım ile durum ne olur bilemiyorum.
0-100 stock oalrak değerleri çok iyi bence golf7'nin.Çevremde şaka gibi ama stock 1.6 TDI 105lik golf6 kalmadı deneyecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)