Gebrauchtwagen: Fiat, Brava, 1.6 16V SX, Benzin,
düşünürsen spoiler'ımı vereyim karşılığında
Printable View
Gebrauchtwagen: Fiat, Brava, 1.6 16V SX, Benzin,
düşünürsen spoiler'ımı vereyim karşılığında
Ya Özgür , Barlas , arkadaş bu nasıl denemedir ya hala içim bulanıyor kusmaya az kaldı.
Ben demesem sabaha kadar bütün devirlerde basacaktınız.
Ayağınıza sağlık çok güzel bir geceydi , araç içinden roll videolarını izlemesi ayrı bir zevk tabi.
senınmı benımmı abı kus geldı artık yeter dedım 1 ay roll fln yok dddddd
arkadaşlar herkese güzel yorumları için teşekkurler. güzel bi gece oldu, güldük eğlendik.
sinan, aracım halen stok. sadece zincir uzadığı için değiştirmiştim, belki bi fırt hızlanmıştır.
BMW hep erken basmış gibi görülüyor videolara.maşallah
jettada yazılım olsa uçar sanırım ddd
maşşallah araçlara bmw ağır yanlız sedanından unutmayalım bence iyi gitmiş bmw :) jetta ya ayrı maşallah :)
maaşallah deneyen araçlara jettayla bende denemek isterim abi bidahaki sefere :) bu hafta bikaç eksik vardı çıkamadım
beyler denildiği gibi bmw sedandan daha ağır. ve ayrıca 6 ileri otomatik. 8 ileri olanlar var biliyosunuz, onlar daha iyi gidiyor. uzunda araçlarımız denk gidiyor bence ama rollde bmw, ilk kalkışta jetta daha avantajlı. launch controlle doldurarak kaldırdıgımız için bir de vites geçişleri sadece launch controle özgü olarak normalden daha hızlı geçtiği için avantaj oluyor.
bmw de launch control var mı bilimiyorum. barlas biliyor mu araştırmış mı onu da bilmiyorum :)
yazılım işine gelince. bazı arkadaşlar merak ediyor ve soruyorlar neden yaptırmıyosun diye. ama genel olarak herkesin bilmesinde fayda var. bizim nesil twinchargerlar pompanın yetersiz kalması nedeniyle sağlıklı şekilde ancak maks 200 ps olabiliyor. onu da herkes beceremiyor. sağlıklı şekilde uzun zamandır binilen ve benimki ile aynı motora sahip bi golf gt veya bizle aynı motora sahip olan eski 140 lık görmedim ben. örneğin revo bu araçlardaki missfire sorununu çözemediğini açıkça beyan ediyor ve artık uğraşmıyor bile.
halbuki 160 lıklar gerçekten çok iyi. pompası mesela, sıkıntısız ve ne istiyosan basıyor sorunsuz bi şekilde.
sonuç olarak bizim araçlar zaten dyno da 180 civarı çıkıyor ( yanlış doğru bilemem, herkes oyle diyor) 20-30 ps için emek sarfetmeyi anlamlı bulmuyorum.
eksı nesıl le yenı nesıl motorlar hakkında başka ne fark var pompa dışında mesela turboları aynımı
Maşallah güzel denemeler olmus
Jettaya maşallah herkese gider yapmış iyide gitmiş bi an korktum ekrandan çıkıp bizide geçicek diye. :D yazılımlı hali çok daha iyi olur allah kaza bela vermesin.
Anladım abi, geçen denediğimizde de boy almışsın gibi geldi :)
Maşallah jettaya,
Bu aralar ***** yerde video felan çekildiği söyleniyor sakinlesinde orhanın crx, bizim 121, barlasın 320d , serkan abinin si felan deneme yapalım hepsi denk araçlar,zevkli olur diye düşünüyorum
herkesin aracına maaşallah ,,şöle benimde her denememde çektiğim gibi 2şer kişi basılıp içerden çekince videoyu cidden zevkli oluyo izlemeside :) teşekkürler o yüzden ,,,
bence araçların hepsi başarılı gitmiş,,özgür abiye ayrıca tebrikler ne var ne yok sıkmış gene :D bir tek 207 rc biraz daha giderli olmalı gibime geliyor,,en azından astra turbo ve jettaya yakın gitmeli ;) ...
Abi aracin buradaki gibi cok iyi gidiyor, 4 un cok iyidi, 200den sonra bmw acar diye dusunuodum her turlu uzunda cok iyisin:D
astrada baya iyimis onada masallah..
Hepsine masallah
207 de kesiklik devam ediyormu ? daha iyi gitmeliydi
Zamaninda 170lik golf gt ile denedigimde 200 ustu suratlerde 1 boydan az da olsa onde oluyordum