shkodra Nickli Üyeden Alıntı
Ben ilk defa bu siteye üye olduğumda'da bu tip sorunlar yaşamıştım sonra dayanamadım üyeliğimi sildirdim.
Daha sonra hata bendedir belki diye tekrar üye oldum. Hatayı kendimde aradığımıda anlamadınız.
Herkesi kendim gibi sadece otomobil sevdalısı sandım.
Bu güne kadar sürat, süre, zaman, motor gücü, geçmek veya geçilmek sadece birilerini kızdırıp sohbet olsun diye yaptığım şeylerdi.
Benim veya arkadaşlarım için bunların hiç bir önemi olmadı.
Burasınıda otomobil sevdalılarının bulştuğu bir yer sandım. Ara sıra birbirine tatlı tatlı dalaşan yardım eden insanlar var sandım.
Fakat maalesef benim için öyle olmadı hangi konuyu açsam ne yazsam yanlış anlaşıldı. Bu ortamın bana göre olmadığını anladım.
Burda benim için önemli olmayan değerler ( sürat, süre, zaman, motor gücü, geçmek veya geçilmek ) sizler için çok önemli benim için önemli olan değerler ( insanlık saygı sevgi ) sizler için önemsiz.
Bunu anlatmak için örnek verdim :
Benim cahilcene aptalcana hesapsızca yazdığım yazılar yaptığım hatalarmı önemli yoksa yapılan hakaret ve küfürmü dedim
Hemen hemen herkes benim yazılarımın yanlış olduğunu söyledi. Bir kişiye yapılan insanlık dışı muameleyi hakareti ve küfürü olabilir dediniz ve kabul ettiniz.
Şimdi ben böyle düşünen bir topluluğun arasında nasıl durayım. Bu benim son yazım bundan sonra sizleri rahatsız etmeyeceğim.
Şimdi istediğiniz gibi çalın istediğiniz gibi oynayın..