Bir motorsikletli ile arabanın arasındaki atışma
Motorsiklet Vs. Otoban Faresi - YouTube
Bir motorsikletli ile arabanın arasındaki atışma
Motorsiklet Vs. Otoban Faresi - YouTube
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ahaha iyi kızmış adam![]()
Buyukcekmeceden beykente cikan yokus . Ama niye o kadar kufur ediyor anlamadim , micra bir vursa allah korusun ciddi yaralanabilir .
Edit: bir daha izledim sanki dokunuyor micra .
Micra vurmuş bide duraymış bari böylelerini görünce çıldırıyorum motorun üstün dekinin canına kast ediyolar direkman bir derdin varsa çektir çeksin sağ vurmak nedir yaa bu yüzden motor almaktanda kullanmaktanda korkuyorum geçenlerde aynı olayın yurt dışı versiyonu olmuştu orda da motorcu hayatını kaybetmişti arabanın arkadan vurması sonucu![]()
bunu alıcaksın arabayi götüne sokucaksın . adama vurmak ne lan adammı oldun ?
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Motorcu gereksiz yere gider yapmis
Motoruna vurmus bari git pesinden yakala sor hesabini o da yok ne anladim bu isten
bence motorcu suçlu gidemediğin yerde solda işin ne hadi yanlışlıkla kaldın o şeritte okadar ağır küfür etmenin gereği yok mikranın çarpmasıda yanlış olmuş .
Max. hız 70 yazıyor diye sol şeridi rehin almak yanlış, otomobilin yaptığına diyecek birşey bulamıyorum
Anıl Atabey
onun varya 7 ceddine söwmek üstüne birde döwmek lazım herife bak motor lan bu düşşe cvursa kafayı ki bacagına vurmuş böyle kansız itler
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ben hem motorcu hem arabacıyım. motor sürerken böylelerini az dövmedik. iyiki bana denk gelmemiş.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
Arabayla düşük hızla gidildiğinde bişey yok motor yavaş gidince kenara çık lan, motosikletin bir taşıt olduğunun farkında olmayan bir öküz daha, motosiklet kullanmayan arkadaşlar buna benzer bişey yaşamadıkları için motosiklet basit geliyor, sizin üstüne bi kırarım korkar bidaha gitmez dediğiniz an motorcunun sonu olabilir.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Bu videonun orjinalini izledinizmi bilmem ama adam ayagından ciddi şekilde yaralanıyor acıklama yapmış videoda o yüzden gidemedim demiş.
motorcu safi rüzgar.. anca söv. altındaki makine en kötüsüde olsa 10 sn de yakalar oyar dolma yaparsın micracıyı.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Motor biraz hatali yolu isgal etmemeli insanlarimiz bizim sabirsiz zaten trafikte micraya gelince tam dayaklik herkez dalgin yada fark edilmemissindir motorun ustune cikmasina ne gerek vardiki bana denk gelse kafasini kirmistim ..
(E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series
Soldan gitsin gitmesin vurulmaz. Ne yani başka araba giderken kenardan git deyip vurup öyle mi gidilmesi gerekiyor.
TB4BSA
ozaman sol motorla sagdan git ben san bi vurim bakayım napacaksın ! komik OLMA soldanda gider sagdanda adam diyorki 50 diohız limiti Uyuyormuusn ? uydunmu hiç ?bilmeden konuşma
www.drecu.com
abi nereye yakalıyo mıcra yı yapmayın altındaki motor cbf 150 bende ybr 125 var cbf ile performansı yakın benim motorumun 0-100 19 sn max120 yapıyo.. yani mıcra gaza dokunsa yakalayamaz..ayrıca adamın ayağına çarpmış şerefsiz adam solu işgal etti diye kimseye vurma hakkı yok..motorsikleti taşıtttan saymıyo millet..
i vtec orda trafik yok dimi !
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)