valla gerçek bu.106 kullandıysan 3-4 ünü bilirsin nasıl gittiğini.akhisara gelcek var.ama draglara giremicek maddi durum..geceden gitcekler.eğer orda rol yapmak isteyen olursa denicekler
sağolasın kardeşim
Printable View
Bfz napmış öyleee :))))
Bfz videosunu seyredince,bir önceki rüzgar tüneli yapmış 106 imalarımı geri alıyorum:)
Yok kardesim ben hiç 106 kullanmadım da eş dost arkadaslardan duydugum kadarıyla 106 nın 2.vitesinin efsane oldugunu 3 te devam ettiğini 4 te ustlere yaklaştıgında yavasladıgını 5 te de yeter dediğini duydum,harbi filtre egsoz olanlar böyleymiş diyolar :) denzli 4.vtes 5.vtes sahlandrıyo maasallah kendi kendinize bi efsane yaratmıssınız kazasız belasız :)
Ys 106 izmire gelirse şayet, bizimde denicek araclarimiz var filtre egsos seklinde, onlarinda 5 haric tum vitesleri efsane:) Mutlaka bekleriz:)
Bir terslik olduğu aşikar, yine de başarılar dileyelim..
Bnm bildigim filtre egzozlu 106 lar rocco 160 liklarla denk gider ki uzunda rocco gecio bunada sahit oldum bi kac kez.
İbiza cupranin contali yazilimli timingli bi 106 yi bile 170-180 den sonra gecmesi hatta ayirip gitmesi gerekir.
Burdada cupra bastigi gibi cikarmis gitmesi gerekiyoken kesilmis ki top speedi iyi olan bi arac.ilginc.
Cupra safe'e geçmiş olabilir mesela. Bu spec'lerde 106'nın o hızlarda ayırması sadece mucize olur.