User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
115 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ys 106 & ibiza cupra

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda 106 nin 4-5-veya başka bir vitesinin efsane olması degil... tiye alır gibi kendi kendinize bir efsane yaratmışınız lafına yazdım.....
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok kardesim ben hiç 106 kullanmadım da eş dost arkadaslardan duydugum kadarıyla 106 nın 2.vitesinin efsane oldugunu 3 te devam ettiğini 4 te ustlere yaklaştıgında yavasladıgını 5 te de yeter dediğini duydum,harbi filtre egsoz olanlar böyleymiş diyolar denzli 4.vtes 5.vtes sahlandrıyo maasallah kendi kendinize bi efsane yaratmıssınız kazasız belasız
    üsteki posttaki yazı senin yazdıgın yazı tekrar yazıyorum kendi kendinize bir efsane yaratmışınız kelimesi ne demek sen bana bunu bi açıkla bunun arabayla alakası yok sahısla alakası var lafı başka yerinden tutup atma...

evet gercek sonucu yansıtma olasılığı olmayan bi video ve stock 106 nın 4 u soyle boyle diye yorumlar okudum oyle bişeyin olmayacagını kendi dilimden yazdım burda sahslarla ilgili bi sorun yok arabaları konusuyoruz o kadar.....
    bunuda ben kendi dilimden yazıyorum daha önce izmire geldim tayfuna haber salldım gece dragtan sonra rol ayarlayın diye geldik kendi kendimize rolledik. gelen giden olmadı ben akhisarada gelicem nasipse gece bi rolll yaparım isteyen olursa
    gariban 106 gti....

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üsteki posttaki yazı senin yazdıgın yazı tekrar yazıyorum kendi kendinize bir efsane yaratmışınız kelimesi ne demek sen bana bunu bi açıkla bunun arabayla alakası yok sahısla alakası var lafı başka yerinden tutup atma...

bunuda ben kendi dilimden yazıyorum daha önce izmire geldim tayfuna haber salldım gece dragtan sonra rol ayarlayın diye geldik kendi kendimize rolledik. gelen giden olmadı ben akhisarada gelicem nasipse gece bi rolll yaparım isteyen olursa
    ya daha kac dilde yazcam denizlideki hangi 106 ya baksan 4 uncu vitesi deli 4 te sahlanır 4 u mercan bilmemne yazılar gruyoz bende diyorum ki orda bi 4.vites efsanesi yaratımıssınız gidiyo oyle bşey yok diyorum yani,tayfuna haber saldıgın gece adamın vardiyası vardı işe gitti kendisi normalde gorustugun bi insan değil mi zaten,istediginiz zaman denenir hatta suan orda bildigim kadarıyla deneyin izmire gelmeye ugrasmayın,ben pazar gunu stock 106 y la draga gircem cumartesi gece orda draga grceğim arabayla basmam ama beklersen drag bitişi deneriz bu gunluk hayatta klask yaptıgımız bişey zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya daha kac dilde yazcam denizlideki hangi 106 ya baksan 4 uncu vitesi deli 4 te sahlanır 4 u mercan bilmemne yazılar gruyoz bende diyorum ki orda bi 4.vites efsanesi yaratımıssınız gidiyo oyle bşey yok diyorum yani,tayfuna haber saldıgın gece adamın vardiyası vardı işe gitti kendisi normalde gorustugun bi insan değil mi zaten,istediginiz zaman denenir hatta suan orda bildigim kadarıyla deneyin izmire gelmeye ugrasmayın,ben pazar gunu stock 106 y la draga gircem cumartesi gece orda draga grceğim arabayla basmam ama beklersen drag bitişi deneriz bu gunluk hayatta klask yaptıgımız bişey zaten
    bizim seninle frekanslarımız uyuşmadı sanırım sen beni anlıyamadın........cumartesi gece antalya-manisa-eskişehirli arkadaşlarla bi rolll yapıcaz... yarışa giricek arkadaşlarda var tayfun bugün yanımdaydı konuştuk bugün yarın rolücez... tiye alır gibi kendi dilinden yazılar yazma ok.....
    gariban 106 gti....

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şevki o gece aradıgında çalıştıgımı cümle alem biliyor ,ben vardiyalı çalışıyorum
    ben sana dedim cuma dan gelin benle denersin türlü türlü arabada ayarladım die gelen giden olmadı die yanlış yazmışsın. ag,ada vs alayımız otobanda sabaha kadar sıkıyoruz her cuma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmayan bişeyin oldu gibi gosterildiği her konuda istedigim gibi yazı yazarım ben emir kipi kullanma burda kimseye ters duz yapmıyoz ben bu stock 106 blmemne cupra evrelerini coktan gecmişim zaten su sacma polemklerden kacayım diye siteye bile yazmıyorum zaten seninle de ortak arkadaslarımız var yabancı insanlar değiliz gereksiz detaylarda boğulmayalım o gece denersiniz kalırsan benimle de denersiniz ertesi gun tayfunun vtecle de deneriz sohbetimizi yaparız burayı daha fazla detaya bogmayalım millet izlesin videosunu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada tsi ile denemek isteyen varsa polo gti her zaman hazır defalarca sorduk denemek isteyen varmı die kimseden ses çıkmadı .. ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cglrgncl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ys 106 izmire gelirse şayet, bizimde denicek araclarimiz var filtre egsos seklinde, onlarinda 5 haric tum vitesleri efsane Mutlaka bekleriz
    ben bu yazıya istinaden yazdım tayfun...
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şevki o gece aradıgında çalıştıgımı cümle alem biliyor ,ben vardiyalı çalışıyorum
    ben sana dedim cuma dan gelin benle denersin türlü türlü arabada ayarladım die gelen giden olmadı die yanlış yazmışsın. ag,ada vs alayımız otobanda sabaha kadar sıkıyoruz her cuma
    biliyorsun cumadan gelmemiz olanaksız daha önce eren fatih şipsak geldi onlarda kendileri sıkmış izmirde...
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu yazıya istinaden yazdım tayfun...

biliyorsun cumadan gelmemiz olanaksız daha önce eren fatih şipsak geldi onlarda kendileri sıkmış izmirde...
    şevki ozaman kjaçtılar tarzında yazma , herkezin durumu var ben devlet dairesinde çalışıyorum roll yapıp gelicem die izin alamam
    akhisarda isteyen istedigi ile dener

erenrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmayan bişeyin oldu gibi gosterildiği her konuda istedigim gibi yazı yazarım ben emir kipi kullanma burda kimseye ters duz yapmıyoz ben bu stock 106 blmemne cupra evrelerini coktan gecmişim zaten su sacma polemklerden kacayım diye siteye bile yazmıyorum zaten seninle de ortak arkadaslarımız var yabancı insanlar değiliz gereksiz detaylarda boğulmayalım o gece denersiniz kalırsan benimle de denersiniz ertesi gun tayfunun vtecle de deneriz sohbetimizi yaparız burayı daha fazla detaya bogmayalım millet izlesin videosunu.
    Burda olmayıpta oldu gösterilen ne orda dünya kadar insandık cupranın sahibinede sorsan adam geçti der.
    Bide şöyle bi durum var arabalarımızın hepsi güzel yürüyor basmayalımmı özellikle ys 106 nın 4'ü hakkaten iyi napsın adam
    Buradaki konu şöyle oldu cupra gidiyo arkadan biri silah dayadı gaza basma diye gibi bi imaj oldu
    Ha belkide sorun vardı arabasında ama bende denemiştim rs'yle bende geçmiştim
    Eren GÖÇMEN....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erenrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda olmayıpta oldu gösterilen ne orda dünya kadar insandık cupranın sahibinede sorsan adam geçti der.
    Bide şöyle bi durum var arabalarımızın hepsi güzel yürüyor basmayalımmı özellikle ys 106 nın 4'ü hakkaten iyi napsın adam
    Buradaki konu şöyle oldu cupra gidiyo arkadan biri silah dayadı gaza basma diye gibi bi imaj oldu
    Ha belkide sorun vardı arabasında ama bende denemiştim rs'yle bende geçmiştim
    ben zaten sizin arabalarınıza kotu demiyorum ki hani gecilen kotudur gecen iyidir diye bişey yok camur da atmıyorum,keske daha guzel yuruse rekabetler olsa vs o ayrı bişey ama bide 2+2=4 diye bi olay var.bu benim kendi fikrim değil fizik kuralı stock 106 cuprayı araaba bi sorun yasamadıkca ya da safe mod tarzı bişeye gecmedikce gecemez iki arabada belli ne o cupra dunyadaki tek cupra ne o 106 tek 106 baska bi cuprayla bi deneyin anlıcaksınız ne dediğimizi.+ olarak videoyu izle cok asırı sacma neden dersen normalde 106 lar rollde kafayı cıkartır öbur arabayı arkasına camurluguna vs alır ust hızları guzel olan arac arkadan gelir gider 106 cı erken bırakmazsa,ama burda cupra öne cıkıyo sonra 106 bi ışınlanıyo cuprayı dikiz aynasına kadar dusuruyo hiç olur mu böyle bişey yani bnu diyorum yoksa sizin araclarınızla ne derdimiz olcak kazasız belasız kullanın diyorum bişey dediğimiz yok

AG0463 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nos ( 10 krktr )

sipsak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zaten sizin arabalarınıza kotu demiyorum ki hani gecilen kotudur gecen iyidir diye bişey yok camur da atmıyorum,keske daha guzel yuruse rekabetler olsa vs o ayrı bişey ama bide 2+2=4 diye bi olay var.bu benim kendi fikrim değil fizik kuralı stock 106 cuprayı araaba bi sorun yasamadıkca ya da safe mod tarzı bişeye gecmedikce gecemez iki arabada belli ne o cupra dunyadaki tek cupra ne o 106 tek 106 baska bi cuprayla bi deneyin anlıcaksınız ne dediğimizi.+ olarak videoyu izle cok asırı sacma neden dersen normalde 106 lar rollde kafayı cıkartır öbur arabayı arkasına camurluguna vs alır ust hızları guzel olan arac arkadan gelir gider 106 cı erken bırakmazsa,ama burda cupra öne cıkıyo sonra 106 bi ışınlanıyo cuprayı dikiz aynasına kadar dusuruyo hiç olur mu böyle bişey yani bnu diyorum yoksa sizin araclarınızla ne derdimiz olcak kazasız belasız kullanın diyorum bişey dediğimiz yok
    yani illa çupra geçecek..

Alıntı AG0463 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nos ( 10 krktr )
    YS 106

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipsak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani illa çupra geçecek..

ne kadar duman o kadar randuman goçum seni bekliyom yarın gece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysf20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abee halaa aynı şeyi diyosun yaa...telefonda ne konuştuk senle..bende filitre egzos bliyosun.. şevkiciğim hazırlaniyor. ben boşunuzu geçtim nasip olursa o da seni geçecek böylece dolu olanı geçecek.hesap görülcek
    YS 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada tsi ile denemek isteyen varsa polo gti her zaman hazır defalarca sorduk denemek isteyen varmı die kimseden ses çıkmadı .. ..
    bende o zaman tfsı fr mı getireyim demeyemi gelmiş bu iş
    YS 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysf20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende seni bekliyorum yusufcugum.... hazırlıklar devam ediyor...

gariban 106 gti....

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende seni bekliyorum yusufcugum.... hazırlıklar devam ediyor...

Ben sana takicam akhisarda cadırda nasıl olsa ikimiz yatcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipsak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende o zaman tfsı fr mı getireyim demeyemi gelmiş bu iş
    Valla bende Bakkal hesabına göre yazdım ozamam harunu yusufuda gecmeniz lazım )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende Bakkal hesabına göre yazdım ozamam harunu yusufuda gecmeniz lazım )
    sence harunu ve yusufu geçmek mantıklımı bana göre mantıksız.gerçi şevkiciğim yusufu geçecekte diğerlerini bilmem
    YS 106

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)