aynen öyle tartışmasız sıkıntısız denenmiş paylaşılmış bizlerle önemli olanda bu...:icon_tup: ayrıca 306 sahibi arkadaşı tanımıyorum ama vb ile de denerim sözündeki olumlu yaklaşımı için takdir ederim.. maşallah araçlara tekrardan...
Printable View
maşallah her iki aracada 306 olması gerekti gibi bitmiş....
gti-6 'ya masallah gerekeni yapmis :)
maşallah her iki aracada 306 ayrı maşallah kondüsyonu gayet iyi
vt ile geçen haftalarda bi kere daha denenmişmiydi ? yolda denk gelmiştim denemeye 2 hafta önce falandı herhalde vtec 4 sonu öne çıkıyordu benim gördüğüm bir denemede yanlışmı hatırlıyorum yoksa bu vt başka vt mi?
maşallah 306 ya ;)
benım zamanında vtecler gecılmıyordu 306 lara:) hızlanmış gti lar maşallah araclara
Valla bende gelip oraya benle deneyen varmi die bi ortam yaratmadim zatn assaya dogru yuruyoduk arkadasimin tanidigi birileri selam verdi oyle muhabet edilirken deneyelim dedik 306 miz var denemek isteyen olmadi yani bunu buyutucek biseyde yok isteyen dener istemeyen denemez.
Siz yanlis anlamisiniz art niyetle yazilan bisey yok sonuc olarak biz deniyelim dedik arkdaslar onceden haberlesmisler denmek icin bizlede denemediler BG snradan geldi tuncay abiydi sanirim 306 varmis dedi bu vesileylede tanismis olduk dostane bi deneme oldu olay bu yanlis yerlere cekilmesin olay forum ortaminda gerek yok konunun dagilmasina. Tesekurler yorumlariniz icin tanisiriz ins bu hafta sizinlede:icon_tup: