maşallah abi allah kaza bela vermesin :)
Printable View
maşallah abi allah kaza bela vermesin :)
kanka maşallah aracı yetiştirmek için baya bi uğraştık özgünüde uykusuz bıraktık saol özgünüm eline sağlık bi dahaki draglarda daha iyi olur inşallah
kankacım tebrikederim baya bi uğraşmışsın arabayı kaldırmak için :)
cm motorsport (cem ustanında) eline sağlık 3 hafta gibi kısa sürede aracı yetiştirmeye çalışıp bize verdiği için eline sağlık ustam
maşallah arda çok iyi.daha ıyı olur umarım :)
masallah birader
kazasız belasız
maşallah..
Kanka bin massallah kazasiz belasiz
Maşallah Arda arabayla resmen dans etmissin
Bi tutunsa çok güzel süre çıkaracağı kesin
Masallah Arda, SRT ile kalkislarinda son 5mt içinde one gecmen pek renkli olmuş :)
aynen knka ozgune ne desem az kalır bizim için cok ugrastı butun gun ayakta otur dıyorum yok yorulcan dıorm yok bn alıskınım :)
cem usta da son iki gün eksık olmasın die gece 2 de 3 de evine gitti saolsun slick lastikler janttan dolayı olmamıstı onuda cumartesi gecesi 2 saate suren ugrastan sonra halletti yoksa normal lastıkle gırcektım kım bılır nolurdu
tutunmak hayal olurdu :)
aynen abi bnde yetişemem gibi dusunuyordum onun kalkısını gordukten sonra baktım kı arkadan bi gelişim var şaşırtıcı sekılde durur gibi gecıyorum :)
Maşallah, videoları keyifle izledim...
MasAllah kankacim..
Kanka Maşallah..
Rabbim agız tadıyla bol bol gazlamak nasip etsin..
Keyifle izledim..
Maşallah tekrardan :)
Masallah kanka :) muhim olan keyif alman bence.tutunabilse neler yapacagi ortada :)
videoların hepsı cok zevklı gercekten guzel bır yarıstı masallah arda :)
Maşallah arda, kesenize emeğinize sağlık :) tebrikler
çok güzel ALLAH nazardan saklasın:icon_tup:
çok güzel keyifle izledim aracınızada maşallah kazasız belasız
ardacım cok daha ıyı sureler senı beklıyor suphem yok;) aracının masallahı war kazasız belasız kardesim.