Maşallah araçlara
Eh vtec denemesinde galiba 240 km ye kadar çıktınız
Printable View
Maşallah araçlara
Eh vtec denemesinde galiba 240 km ye kadar çıktınız
RJH- SR- EV ?? artık konu açılsın :D:D
Kadir saol eskiden beri bilirsin beni emek harcamadan olmuyor çok yoruldum ama :)
sen artık ezber yapmışsın Allah biir debriyajda kullanmıyorsundur artık başkan :D
moruk sana hala gofret sözüm var hatırlasan bir gece gofret almışdın,yerken vtec hayalını koruyordun şimdi ise canavara sahipsin :D
ben yüksek hızda olabildiğince önüme bakıyorum :) kadrana pek bakmadım ama 7 bin gibi kesdik. saol yorum için.
muratım saol, bekleriz bir gece istanbula sohbete .gözümüz orj vtec görür hem.
senın kredın sonsuz biliyorsun umut.
ömerim uzun zamandır görüşmek bizde istiyoruz deng gelemıyoruz aslında bır mangal gecesi uygulanabilir.:)
benım sr ve ev ile gidebilmem için çok ekmek yemem gerek siz ikiniz için idaelsiniz bence tabi ibrahim usta uygun görürse.
EV yle deniyemedik doğru düzgün deneriz tekrarda şakamaka senin rjh baya hızlanmış
bende sata bilirim o yüzden ekşına gerek yok fazla
MAŞALLAH orhanım fena yürüyor aracın...o akşam iyiki gelmemişim yoksa beni patates edecektin :)
Masallah Vtec'lere Guzel Denemeler Olmus
vtecler bu ara çok hevesli denemelere.. kanım kaynıyo resmen.. ufak tefek birşeylerle katılsak yine ortama :)
ibrahim abi konuşalım bi ara sr için müsait olursan
[QUOTE=orhan_guney;7007792]arabayı hayko aldı diye bişey duydum doğrumu kaan ?
doğrudur teslim edicem bu hafta içi kısmetse... sana bela olucak yine AJ:) ama ben başka bi sürprize hazırlanıyorum:icon_tup:
saygılar saygılar orhan bey maşallah rjh mize :):)
rjh ye masallah guzel gece olmus
maşallah hepsine orhan azcık hızlı vites atsan :D