masallah araclara.
tj-eng denedımı
Printable View
masallah araclara.
tj-eng denedımı
mistoyla denemeye cagirmayin beni sonuc belli beni gecer bosu bosuna benzin yakmiyalim :)
kısmet herşeyin hayırlısı allah herkesin gönlüne göre versinvaktimiz uyarsa denerim :)
keşke yasinim neden olmasın şimdi sahibiylede deneriz.:)
hocam kusura bakma videolar uzun olması için yavaş gitmem gerekirdi :)
maksat muhabbet gidişimiz beli arkadaşlarımız araçlarını görmek istedi denedik :)
allah razı olsun emre cumartesi izmirden gelir gelmez arabayı degiştirip arkadaşlarımın yanına gittim :)
maksat rakip olmak degil. tj rhj eng farklarını görek
eyvallah tuncay başkan :)
allaha şükürler olsunki :)
sagolasın umutum
denemezlermi :)
sıkıntı yok frene basarız :)
tüm yorumlariçin teşekkür ederim sagolun :)
MAŞALLAH ef type-r a ve MAŞALLAH VTI larımıza:) ama en çokta MAŞALLAH 'ı orhan kardeşimize diyorum :)
EF ye maşallah. Üzerinde ben dahil ciddi emek harcandı. Allah kazadan beladan korusun...
Öncelikle tüm araçlara maşallah..Gecenin yıldız F16 olmuş..Tebrik ediyorum Mustafa..Gercekten çok çok ıyı gidiyor araban..
mustafam araban eskiye oranla daha zevkli oldu mu bilmiyorum ama ben kullandığımda çok büyük keyif aldım gerçekten. videolarda makinanın sesi de gayet başarılı.
maşallah gençlerin hayallerini süsleyen bir araç
Ef ile denk gelemedik bir türlü, mümkünse istediğiniz zaman ben deneyebilirim. Bu arada çok güzel yürümüş ef. :)
RJH vtec'in videosunun uzun olması benimde dikkatimi çekti sanki kendi arkadaşlarına devlet dairesi misali guzellik yapılmış şaşırmamak lazım piyasa sartları:icon_tup:
Mustafa abim EF vtec bomba o bizim gozbebegimiz masallah tekrar tekrar ..
MasAllah araclara. Ef vti gayet iyi bir makina.
ef vti şaka makinesi :) maşallah abim kazasız belasız
Tüm yorumlara ayrı ayrı teşekkür ederim :)
Elbet bir gün gecicem seni mustafa :D
maşallah kazasız belasız keyifli gazlamalar sıkı şaka makinası EF hothatch :)
Mistafa abi bu denemelerde hangi egz ler vardı üzerinde acaba?