BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
masallah süper bigündü![]()
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Tebrikler her iki araca.emeğinize sağlık
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Bazooka bu draglarda çok başarlıydı. Özenle hazırlanmış arabaları izlemesi çok keyifli oluyo inşallah daha iyilerini hazırlarsınız.
kanka az önce facedede bi yorumunu gördüm şimdide hayat dersi falan diyince şaşırdım hani makaramı yoksa ciddi mi diye
Bülent çok sevdiğim bi kardeşimdir integrada zaten bazukanın kalemi bir araç değil sıkıntı nedir çözemedim
adem abi tebrikler cidden sen çıkınca bende dönüş yoluna geçtim
süreyi görünce diyecek bişey kalmamıştı artık şimdi proje nedir ?
bellimi kesin olarak
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Cok guzel bir gundu turkiye sartlarinda bu sureler bile cok guzel.keske pistlerimiz usa da oldugu kadar kaliteli asfarlta sahip olsada bu araclar daha iyi sure cikartsa.
yaris oncesi vitesler cok iyiydi ama piste inince nazarmi degdi noldu abi sikinti oldu yine.son yarislari izleyemeden donmek zorunda kaldik keske izleseymisiz.Sirf bazooka-punisher ve evo icin 900km yol geldik.iyiki gelmisiz.
Tutunman çok güzeldi adem.
Bazoka ya ayrıca tebrik alet lanet..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bende biliyorum kalemi olmadığını ist.parkda kalktık benim şanzıman sorunum vardı onlarda biliyordu biraz yakın gidince face de orda burda basınç açsaydık geçerdik felan fıstık ben ağzımı açmadım akhisar da basınç açtılar bende ona istinaden böyle yaptım muştu haksızmıyım sence?
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)