R yapma simdi fakirim ben diorum size adamda gondercem benzi dedimi?
Sizde filtre egzoz hedrs var
Bizde Fİltre egzoz kisa var
Ok?
Printable View
kardes sen gel beni filtre egsoz 106 yla gec ben cebine ekstra harclıgını koyar gönderirim seni parayı sıkıntı yapma o kdar :) denizliye geliriz seni yormayz paranıda yne verir yazan kardesmz korkma :) ama gecemezsen sokaga cıkamazsın unutma ;) bide insallah filtre egszla gelirsin dgru specle gelirsen gizli tuning yapmadsn gectiğim sayılı cesurlardan olcaksın :)
Yok kanka bizde ole seyler olmaz yazdiklarmiz dogrudur.
Dedigim gibi fakirim yani gelemiom biyere.
Siz büyüklik yapıp benzini gonderiz dediniz bizde ok dedik.
Taytay son ayarini gayarini yap yakitini makitini ayarla kanka olmak istemioz ibzde kara listeye ekleriz eski eşler listesine ole hitap ederiz;)
2 aracada maşallah...
adamim sen halen neyin kafasindasin ben sana farkli birseymi diyorum kendi aracim kendi tarafim icin konusuyorum seninle sen niye olayi genelliyorsun sen gel diye ben onundeki butun engellerini kaldirdim bezin sorununu cozdum yatcak yerini ayarladim daha napayim senin icin filitre egzoz gti getir bana yaninda sende gel uzatma :)
yazmayım yazmayım diyorum ama bired efendi açtırdın ağzımı, yok sti diyosun yok bilmemne diyosun, kaç tane fakir adamın sti ı var? sen fakirsen biz ölelim o zaman. kardeşim 106gti arabanmı var, bizdede stock vtec ve stock 106 var. denizlide ortak nokta. denenir olur biter faqzla detaya takılma. hitap şeklin arkadaşlarına olsun, tanımadığın adamada ne kanka nede lan de. üyesi olduğunuz garajın adını böyle saçma bi konuda düşürmeyin.