sıkıntı yok biz böylede iyiyiz. :)
Printable View
Tj bence güzel gidiyor. Birkaç eksik giderilmesinden sonra daha iyi olacak. Birde şöyle bir durum var. Arkadaşlar bunu hep göz ardı ediyor tj 99 model gerek işletim sistemi farkı ve gerekse 110 kg fazla ağırlığına göre (kapı içi barlar ön arka koruma demirleri)çok ama çok iyi yürütülüyor. Hafızalardaki 99 lar yürümez önyargısını silip atıyor. Önemli olan zoru başarmak bence tj zoru başarıp muadillerine göre iyi şeyler ortaya çıkarıyor. Bu inkar edilemez
Soylediklerim dışında bir fark yol sadece elektrik tesisatı ve beyn farkı var. Önceki modellerdeki tüm açıklıklar ( yazılımsal) kapatılmış. İçeri ses olma olayı hepsinde mevcut. Michelin pilot seri lastiği huzura erişen nokta her vti ye olmazsa olmazı
Zevkli denemeler olmuş, MAŞALLAH araçlarınıza...VeBa saçmaya devam ediyorsun umut :)
Öncelikle tüm araçlar birbirinden güzel Allah nazarlardan korusun.
Şuan tj vtec, vtec ve sonrası 27-28 derece civarı yürüyor yani daha çok gideri var.
Bazen hepimiz istemeden ön yargı ile yaklaşabiliyoruz.
Yakın zamanda tj vtec için geleceğim.
Benim bildiğim 110 kg değil 50 kg fark var yazılımsal hata demek yanlış olur emisyona uydurmak diyelim o durumuda.
Fakat zaten tj de oem beyin yok p28 var o yüzden o kavramda devre dışı kalıyor bu deneme için konuşursak.
Ayarsal eksiklikler giderilip tekrar denendiğinde sonuç farklı olabilir.
ayarsal bir eksiklik yok, ozaman öyle yapılması gerekiyordu bazı nedenlerden dolayı:(
Muayne işlerim var bitsin AZ ile denemek istiyorum bütün vtec leri maşallah bütün araçlara :icon_tup:
maşallah araçlara vti 306 denemesi cok zevkli :)