eyv. kardeşim kameraman olarak muhteşemsin yanlız sabahta belirttiğim gibi :D
eyvAllah pampaa çok sağol, :)
maşAllahlarını eksik etmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim ..
Printable View
eyv. kardeşim kameraman olarak muhteşemsin yanlız sabahta belirttiğim gibi :D
eyvAllah pampaa çok sağol, :)
maşAllahlarını eksik etmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim ..
arkadaşlar bugüne kadar 3 tane 206 rc ile denedim 2si aşağı yukarı aynıydı ve setup ta aynıydı ki biri bu son denemem diğerinde sorun olduğu bariz belliydi araya ilçe giriyodu ona lafım yok, ama stock olarak rc lerin sağlıklı bi rs arkasında bence gidebileceği budur he diyosanızki senin denediğin rc lerin hepsi turşu ona diyecek lafım yok ..
eyw kardeşim herkes bu işin zevkinde bence senin araba suan cok iyi dicek bişey yok ama RC bence acil iyileşmesi lazım öle bi fark yok be kardeşim bende de RC varken bende denedim plaka vermeye gerek yok... ama sunu sölim aracına maşallah ben RC lerin coguna benim RC ye bakarak kaala alıyom
EV RC & KB RS SPECLER aşaga yukarı aynı ozmanlar bnm RC nin normal hali emme ve gaz kelebeği polisli...
http://www.youtube.com/watch?v=XqT2KaOE6Fc
İki aracada maşallah ... İbrahim abi maşallah aracına ayrı olarak ;)
valla ibo ben onun rs i bunu rc si falan diye polemiğe girmek istemiyorum, hani meşhur bi laf vardırya rs var rs var, rc var rc var hesabı bizim muhabbetler ona benziyo, :D ev rc yi biliyoruz takip ediyoduk maşAllahı var, birde ben şunuda gördüm stock rc ile portlu yazılımlı kısalı rc nin arasında bu videoda gördüğün kadar fark var net biliyorum :)
Benim yorumum şu. Arabadır geçer geçilir. Ona lafım yok. He belki RS çok fark ta atabilir onada lafım yok. Ama RS 2 kişi RC tek kişi iken böyle bir farka normal diyorsanız teke tek denediğiniz zaman araya semt mi giriyor? Bu mu normal yani?
Kimin RC portlu. Erbin in mi ?
yoook artık...:)
bu arada 2 aracada maşallah...RS 2 kişi almış başını gitmiş...
Araçlara maşallah clio rs lere özellikle maşallah nazar değmesin. Güzel gidiyo burgazın araçlar trakya havasından mıdır nedir :D
Maşallah 2 aracada...
Erbinin arabadan bahsetmiodur abi onda port yok bildigim kadariyla.ama erbinin arabayi goz onune alalim size gelmeden once rs le denedi bu kadar fark oldu.
Size geldi kisa ve yazilimdan sonra bi rc ile denetmissinz 5-6 boy fark oluyo ki erbinin rc suanda 200 e kadar rs le kafa burun gider.
Yani bu deneme bana normal geldi.
Erbin'in araba olması gereken duruma geldi sonra hızlandı. Bize gelmeden önceki hali ile sonraki hali 5-6 boy felan değil bence daha fazla fark var.
Ben aracı aldığımda üzerinde 307 replica jant vardı, filtre Çok kötüydü 51 lik borudan yapmışlar, filtresinden jantına lastiği coili kısa yazılım ve Muratın sihrinden sonra 8-9 boy kadar aldım tabi herkese çok gelir şimdi ama gerçekten bende şaşırdım bu atikliğe :D
erbinin rc ile bu rs kafa burunmu gidiyor şuan?