aracının specleri nedir aynı setupla buyur gel arkadaşım deneyelim sıkıntı değil geçilirsemde videoyu ben koyarım, hiç kafana takma :)
Printable View
ah ah eski günlerim geldi aklıma böle msj görünce duramazdım giderdim denemeyee fizanda olsa :D
benimki atar değil ya zevk alıyorum sadece :D bidahamı gelcez dünyaya :D
İki aracada MaşAllah, + olarak RS'e ise yıldızlı peki... :)
konuyu tamamen okudum bende RS cı olarak sunu soylemek ıstıyorum Alper abinin dediği gibi popo bir sefer değdimi rs ye zewk alarak biniyorsun bu bir gerçek, su RS bu RC ıle soyleydı diğeri onu böle yaptı demekten ziyade deneyip görme taraftarıyım bende, Kayseride bildiğim bir RC olsada denesem koysam videosunu dicem ama yinede bu bir ölçü olmayacak rakım 1070 kayseride, İBO ankaradan eklese video, istanbuldan baska video cekılıp eklense bunlar hıc bı sekılde bu arac bunu gecer sonucuna ulastırmaz hıc bı sekılde.
slc selcuk da zamanında bır cok deneme yaptı zamında (emeklı olmadan:) ) benım kadran vıdeomu gordugunde sana mın. 5-6boy atarım kanka dıyrdu zaman geldı arac ıstanbula gıttı vıdeolar arasında 2-3 sanıye warken yan yana gelınce sonuc hıcde dusunuldugu gıbı olmadı. dıyecegım o kı hava havayı tutmaz, rakım rakımı tutmaz arac aracı tutmaz...
Uzun lafın kısası Madem herkez bu ısın zewkınde ortada bulusalım mesela ANKARADA ıbo war RS olarak Ben gelırım RSımle, 2-3 de RC ayarlanırsa Guzel bır yarıs yapılabılır.
Kimin kime büyük geldiğide sonuca bağlanmıs olur...
Mrt_tsn kanka ve ibo pampam acik teklifinize acikca cevap vermisler
Bundan sonrasi umarim bahaneler uretilmeyip denildigi gibi denenmesidir
Selcuk sen beni cok iyi taniyosun, lafimin arkasindayim sozunden donende fatih urekten kotu olsun:)ben ortada bulusalim dedim ankara da,hadi ibonun agzindanda cikmis bi 125 daha gelirim sorun olmaz, aracim sokuk degil sokmem sokuk arabaylada denemem acikca soyleyeyim bunun adida bahaneyse bilemicem artik, sende sok kardesim madem ole denirse hepinizi kayseriye bekler en iyi sekilde agirlarim supheniz olmasin, tintingir 500km yol gelmem, amac zewk almak denemekse eger sorun degil rc degil m5lede dener sigarami yakar yarisirim:) yine gelirim izlerim arabamida getiririm ibonun arac sokuk, rc sokukse iboyla deneriz ayri gayrimiz yok, sokuk degilse de benim aracla deneriz...
Peki simdi biz nezaman deniyoruz hemen gun alayim sicagi sicagina, 50 gun sonra askerlik war tatil plani yapacagim da:)
bekleyin 3 haftacık daha bende geleyim aranıza :D
Maşallah araçlara bu 206 rc nin bu şekilde geri düşmesi hiç normal deil
denemeler yapılırken söküktü ben diildim bilmemne olmasa eşit sökülme eşit şartlarda ola zevkle izleriz:)
benim aracim hazir. kim ne zaman isterse deneriz :)
sokuk arabadan kasıt ne bu güne kadar söktüysem sadece arka koltuklarımı söktüm :D
başkada bişey sökmedim ön iki koltuğumu hiç ellemedim bile böle olsa bile mi denemiyosunuz?
birde anlamadığım şey benm araç sökükse dememem diosunuz ama ibonun arabasının sökük olduğunu ben bilmyrm ama siz bilmenize rağmen ibo ile denerim diosunz e o da sökük araç değil mi?
o zmn herkes taksın arabası benm için sorun yok ;)
usta önümüzdeki hafta sonu uygunmudur?
birde senin arabanın specleri nedir?
ayrıca söküklük durumu?
bu hafta sonu (7-8 eylul) ve diger haftasonu (14-15) inde musait degilim. dugunler flan var.
ama hafta ici her aksam gelebilirim. 1-1.5 saatlik yol cok onemli degil.
aksam 7 gibi cikariz 9 da bolu da bulusur denemeyi yapariz.
illa gunduz olsun diyosaniz 22 sinde pazar gunu olabilir.
specler : filitre,egzoz,kelebek emme polish,kisa,yazilim,arac ici komple sökük(kaportada herhangi bi hafifletme yok)
arac icini geri takmam, sartlar esitlensin flan diye yanima adam almam. vites km farketmez her devirde basarim.
sartlar uygunsa soyledigin tarihler icinde bi zaman belirleyelim.
aynı dert bizdede war bu hafta düğünlerle geçcek.
o zmn mertte yazsın ona göre hbrleşelim ya önümüzdeki hafta içi akşam yada 22 sinde gunduz benm içinde sorun yok.
hawa şartlarına göre hbrleşelim.
araçta senin aracın ister sök ister tak karışamam sorunda yapmam böle şeyleri ama madem seninki bu kdar sökük
bende denemelerde yaptığım gibi arka koltuklarımı sökerim herkes bilsin sonra sorun olmasın :)
Sökükten kastım arka koltuklar degıl benim, tawan taban on koltuk falan anlamındaydı, bende bıtek stepne yok onunda sebebı akuyu stepne yerıne koydum okadar. bende arka koltugu soker gelırım o det degıl. Bı yanlıs anlama olmus sanırım sokuk RC warsa ıbo denesın, yoksa ben denerım yazmıstım. ben ıboyla zaten ne zaman ıstesem denerım ve bı cok sefer denedım onda sorun yok. bende gun oncesınden haber werılırse katılım sıkıntı yok ama ıbonun dedıgı gıbı benım yolum 1-1.5saat olmadıgı ıcın hemen bugun denırse ben gelemem onu soyleyım. 3-4gun oncesınden soylenırse tabıkı gelırım ozellıkle pazar yada pazartesı olursa benım ıcın cok ıyı olur.
yok hayır öle bi sökme adedim olmadı hiç :) bizde stepne ztn hiç yok :D sadece koltuklar sökülür başka bişey yok ;)
sorun olmadığına göre 3 ümüz zaman kararlaştırır deneriz :icon_tup:
benmde aracım hazır :icon_tup:
ancak gerçek olan şu ki bu hafta hawalar yağışlı sonra araya haftasonu giriyor düğünler war
en erken önümüzdeki hafta içi olur en uzaktan gelcek arkadaşa öncelik werelim o karar wersin???
bu arada konunun sahibi arkadaşta kusura bakmasın konusunu biraz dağıttık :o
ben telimi pm liyorum arkadaşlar ;)
Pm ler atıldı teller kaydedıldı
tarıh konusunda top şimdi murat kankamda :)
Way arkadaş ya döndü dolandı bana kaldı ya ihale:)
Bu arada hakkaten konu sahibi arkadaş sövme bize emi:)
bu hafta yagıslı hakkaten sizinde dugunler bıtsın ozaman ıkı hafta sonra pazar gunu tekrar bakalım hava durumuna o halde
sorun değil arkadaşlar inş. buluşup denersinizde bizde keyifle videoları izleriz, bu arada rs rc çatışmaları devam ediyor bakalım bu akşam kısmetse down pipe, yazılım filtre egzoz 207 rc ile deneyeceğiz :)
Trakya tarafına gelen olursa bende denerim herkesle. Arabanın üstünde 10 parmak toz oldu garajda yata yata..
maşallah araçlara
sonuç sasırtmadı maşallah rs lere
Herzaman Beklerim. Haber verirsiniz ;)
:D Abi yanlış anlaşılma olmasın. kimseye atar yapmıyorum. Çok sıkıldım Çorluda. Yaptık ettik denicek adam yok. İstanbul da duygusal olarak yoruyor :D Dayanamıyorum böyle konular görünce :D
ama bu ay içinde yine bomba bi denemem olacak haber bekliyorum sürpriz olsun yakında paylaşıcam ;)