Yasin son bildiğim halinden uzun zaman geçti eğer o halinden biraz daha iyiyse Rs'lere büyük gelebilirsin
Printable View
rs ler güzel araba biraz da ucuz olsa da alsak bir tane
ah ah eski günlerim geldi aklıma böle msj görünce duramazdım giderdim denemeyee fizanda olsa :D
benimki atar değil ya zevk alıyorum sadece :D bidahamı gelcez dünyaya :D
İki aracada MaşAllah, + olarak RS'e ise yıldızlı peki... :)
konuyu tamamen okudum bende RS cı olarak sunu soylemek ıstıyorum Alper abinin dediği gibi popo bir sefer değdimi rs ye zewk alarak biniyorsun bu bir gerçek, su RS bu RC ıle soyleydı diğeri onu böle yaptı demekten ziyade deneyip görme taraftarıyım bende, Kayseride bildiğim bir RC olsada denesem koysam videosunu dicem ama yinede bu bir ölçü olmayacak rakım 1070 kayseride, İBO ankaradan eklese video, istanbuldan baska video cekılıp eklense bunlar hıc bı sekılde bu arac bunu gecer sonucuna ulastırmaz hıc bı sekılde.
slc selcuk da zamanında bır cok deneme yaptı zamında (emeklı olmadan:) ) benım kadran vıdeomu gordugunde sana mın. 5-6boy atarım kanka dıyrdu zaman geldı arac ıstanbula gıttı vıdeolar arasında 2-3 sanıye warken yan yana gelınce sonuc hıcde dusunuldugu gıbı olmadı. dıyecegım o kı hava havayı tutmaz, rakım rakımı tutmaz arac aracı tutmaz...
Uzun lafın kısası Madem herkez bu ısın zewkınde ortada bulusalım mesela ANKARADA ıbo war RS olarak Ben gelırım RSımle, 2-3 de RC ayarlanırsa Guzel bır yarıs yapılabılır.
Kimin kime büyük geldiğide sonuca bağlanmıs olur...
Mrt_tsn kanka ve ibo pampam acik teklifinize acikca cevap vermisler
Bundan sonrasi umarim bahaneler uretilmeyip denildigi gibi denenmesidir