tebrikler kanka
final drive alışman bile sürede ciddi iyileşmeni sağlamış.
direksiyon problemin ve araç içinde aniden açılmayan ceplerde olursa rekor kırarsın![]()
tebrikler kanka
final drive alışman bile sürede ciddi iyileşmeni sağlamış.
direksiyon problemin ve araç içinde aniden açılmayan ceplerde olursa rekor kırarsın![]()
SaolasinFinal drive a alismam 5sn getirdi gercekten cok iyi rakam.. Direksyon problemine yavas yavas baslayacagiz, havalar sogusun daha cok hata veriyor oradan sonra artik..
Rekor zor ya, benim kategorim almis basini yurumus arkadan cekerler2000cc kategorisi olsaydi keske
![]()
Onurcan tebrik ederim öncelikle. Eleştir dedin diye eleştiriyorum özelden atıyım dedim yok yok yaz dedin sen kaşındın
1-8'de çizgi hatası var, kararsız kaldım demiştin zaten bana. Uygun kombinasyonlar 2 tane aslında: 1'i kesme-2'yi 3'ü kes, 1'i 2'yi kes 3'ü kesme. Setup'a göre değişir hangisini seçeceğin.
2-ard arda gelen virajlarda grip arama isteğinden dolayı kesik direksiyon hareketleri var. Tek direksiyon hareketi oturtabilirsin artık bence. Hangi açıda ne yapacağını ve pisti biliyorsun artık.
3-Direksiyon azıcık daha yumuşayabilir.
Sonuç olarak, heel and toe cuk oturmuş. 8 haricinde çizgi neredeyse sorunsuz. Problemlere rağmen süre çok çok iyiZeki ile senin azmine ve pist kültürünüze hayran olmamak elde değil. Tebrik ederim kardeşim.
İnşallah bundan sonra sorunsuz dertsiz turlar atarsın daha çok keyif alırsın, bu kadar sıkıntıya rağmen yağların erimiştir senin sana pist olsun da nasıl olursa olsun.
Tebrik ederim.
Hahaholsun genel olarak herkes gorsun hatalari diye bu sekilde istedim. 8 e kendime gore cok hizli geldigim icin o an karar veremedim ne olacak bu virajin sonu seklinde dusunuyodum
Genel olarak hatalari yazmissin tesekkur ederim, bir miktar arabanin bir miktar benim sucum var hatalarda.. Direksyonu biraz yumusatmam lazim o baya net.
Ayrica tesekkur ederim son yazdiklarin icinPist disinda da gorusmek uzere ; )
Hic arayip sormuyorsun olmTesekkur ederim, vallahi pist olsun betondan olsun
Son seans olmasaydi biraz buruk giderdim aslinda ama son seans baya moral buldum..
Son gece jantlara uygulama yaptik olm gelseydin iyiydi![]()
Guzel videolar, basarilarinin devamini dilerim
Bir yerden basla transponder almaya yanliz, hem gercek sureni gorursun hemde baska islere de yariyor onuda yuz yuze anlatirim bir sonraki organizasyon.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
7 saniye daha iner.
16. Viraja cok erken girmissin, gerisi guzel.
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Beyler ingilizlere soylemeyin, benim o :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)