Focus iyi devirlenmiş :D Polis aganın biraz daha hızlı vites değiştirmesi gerek :D
Printable View
Focus iyi devirlenmiş :D Polis aganın biraz daha hızlı vites değiştirmesi gerek :D
Sanki oyun amaçlı yapılmış gibi hic gercekci değildi..
Polis kızmadı, çünkü trafik yapmak onun hiç tatmadığı bir zevkti...
:D
forumda killah nickli birisi vardı onun aracı galiba :hehe:
bence fake, hangi ülke olursa olsun, üstüne atlayıp yerde kelepçelerlerdi bence :D Zaten o makinayla kaybolup gitmesi lazımdı.
ula bikere polis arabasının içinde adamlar kovalamaca esnasında slow parça açmışlar :D hadi onu geçtim niye tost makinesinden bozma telefonla çeksin hepsinde in cam var araç önünde :D onu geçtim kayıt yapsa plakaya odaklanmaya çalışır kısaca yalan video :D
bana video fake gibi geldi
Kesin fake video ne telsiz anosu geçtiler ne bir şey yaptılar ayrıca gtrci hiç polisten kaçmadı adam önündeki arabayı bile sollamadı :D polisin focusta maşallah kendini mustang falan hisediyo heralde baya ciğerliymiş birde polisin kornayla ne alıp veremediği var yaa düğün konvoyunu arıyomuş gibi bir hali var canı sıkıldıkça korna çaldı birde okadar aksiyondan sonra gtr ci durduktan arabadan indikten sonra focusun sağ koltuğuna kurulamaz kim olursa olsun ikinci poliste sanırım polisliği ek iş olarak yapıyo olay bitti adam arabaya oturdu polis halen çekime devam etti :D :D
Tenha bi yere gelsin de corbayla helalleselim diye öyle yapmış olabilir. :D
fake ney fake sahne yani...
bence...
Nasıl bir kamera kullanmışlarsa ekran başında midem bulandı.