s2000 'ne vericeğim tepki asfalt ağladı be :D
Printable View
s2000 'ne vericeğim tepki asfalt ağladı be :D
Hepsine maşallah 41 kere.S 2000 isinlaniyor mübarek.
Masallah araclaraa s 2000 ayri masallah kazasiz belasiz
Maşallah çok güzel gidiyor s2k.
Öbür arkadaşlara da tebrikler.
yorumun için saol arkadasım daha guzel videolar olucak inş
saol burak
haha denemedik abi f16 ile senin arkadasta vardı bi ara havaalanında deniyelim hehe
saol knkacım sen naptın ne durumdasın
aynen abi keyifli guzel ve dostane oldu karadayı gercekten hızlı dbn olcunce de belli olucak subaruya da masallah ben cok iyi buldum
amin saolun
bazo nun kardeşi :)
haha aynen knka saat olucak saat kac dien olursa hangisi diorm artık haha saol yorum için knkacm
Cumartesi gecesi otobanda canlı da gördük, maşallah çok iyi. Kazasız, belasız.
arabayı çalıştırdık fakat horozların arkasında baskı yapan saplamalar dayanmadı daha kaliteli malzeme tercih edip taktıktan sonra rodaj için hazır olucak
arda maşşallah kardeşim elini attığın herseyi gösterdiğin emek ilgi ile yürütüyorsun. allah tekerine tas değdirmesin
Maşallah kardeşim, kesene bereket, emeği geçenlerin eline sağlık.
maasallah nazar deymesın araba 10 numara yuruyo
arda allah tekerine taş deyirmesin ;) maşallah karadayıyada
not: arda arka kanadı yollasana bana arka kanat lazım :D:D
saol knkacım elimizden geldiğince yurutuyoruz sendende videolar beklıyoruz artık
saol reşit abi cem usta cok ugrastı değdi gercekten
saol abi amin kanatlı gazlıyorum bak iyi hatırlattın bidaha ki denemelerde sokuyum ben abi kanadı :)
ARDACIM çok güzel bir denemeydi,hiçbir tehlike yaşamadan keyif yaptık.araban çok hızlı stock bir 600 cc ye helede 2013 636 yı boyle geçmesi zaten çok iyi olduğunun göstergesi.sorunsuz sıkıntısız binersin inşallah.subaru da harikaydı sesi beni benden aldı.özellikle ben arkanızdayken sizler vites atarken sanki bomba patlıyordu önümde. kasım ayı 2. haftası motorumun parçaları gelecek doldurup ayarlatayım havalar müsait olursa birkez daha deneriz.ayağına sağlık kardeşim.iyiki arkadaşız en güzelleri hep senin olsun..
Maşallah Arda çok beğendim, arkadaşında güzel sürmüş senin artık İstanbul vaktin gelmiş havalar daha bozmadan bi videoda birlikte yapalım :)
sende harikaydın kardeşim iyi ki arkadasız dostane denemeler olunca zevkli oluyor hersey .
gelicem knkacım yakın zamanda inşallah o kadar motorla denedim 1000 lik motorla yuruyen arabam olması için 1000 hp olmam gerektıgını dusunuyorum :)
bn roll yapayım sen motordan cekim yap motordan videolar daha keyifli
Maşallahh çok hard s2000 ...
maşallahh s2000 esmiş.... :)
maşallah kardeşim , kesene bereket , karadayı cidden dayılık yapmış
maşallah kardesım
Ahmet