Şimdi şöyle bi durum var ben seni burda tanımam ettmem çiçi nicli arkadaşımın tanıdığıydı bilmiyorum o senmisin geçen hafta arkadaşla tanıştık aracı görmek için bastığını söyledi bizde tabi dedik eksikleri görürsün yapılıcak bişey varsa yapar tekrar deneriz dedik hatta 3.28 de vardı deneyelim demişti yani anlıcan sözleşerek çıktık bastık. Bu hafta ne deneyelim lafı oldu nede başka bişey yolda yanıma geldi ve ben 35 vt olduğunu bilmiyordum bile hiç sevmediğim durumlara getirmek istemem konuyu polemikde yapmam geçtiğim videoyuda geçildiğim videoyuda koyarım buna emin olabilirsin.
///Peugeot Sport GTI-6
Deneyen araçlara maşallah, KG ve AZ ile bende denemek isterim bütün vteclerle denediniz nerdeyse![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Ben Mustafa Beyaz Turbo İntegranın ve 328 in sahibiyim. 328 ile deneyelim diyen bendim. sıkıntı yok hani benim derdim ilk denemede geçince video konulupta sonra geçilince konulmamasınadır. ben sevmem böyle şeyleri bak 328le herkesle denedik ve geçtik ama 1 tane bile video koymadık çünkü kimseye sormadan video koymak bize yakışmaz. ben gözümle gördüm bu hafta da videoyu çektiğini ama telefonun çalmış o arada sağlık olsun. Sıkıntı olmaz herzaman denk gelir deneriz dediğim gibi VT yeni alındı daha da hızlanacak inşallah![]()
siz beni yine anlamadınız 5 6 saniyelik çekim yapmış ben çekmedim demiyorum zaten telfon çaldığında kesilmiş kayıt buna yapıcak bişeyim varmı sizce? Yeni alındığını söylemiştiniz eksikleri olduğunuda söylemiştiniz ben video koyduğumda tamamen dosthane basılmıştır die yazdım kesinlikle art niyet olmaz isterseniz çıkalım hafta içi basalım yada dahada iyi hızlandırın haftasonu basalım ben çok daha iyi olmasını isterim 35 VT ninkupası çok iyi maşşalah.
///Peugeot Sport GTI-6
Vites değiştirdikten sonra bir vınlama sesi geliyor..Egsozdan mı?( 306 GTİ)
araçlara maşallah..
YH vtec sanırım eskiden acıbademde olan araçtı ? yıllarca yatarken gördüm şimdi koştururken izlemek keyif verdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)