aynen kamer satılık ama bilginiz olsun 3 5 kâr edek :D
cem abi valla insanlık yap şu doktoru rezil et hadi boy başına 100tl 500 ediyo :D
Printable View
aynen kamer satılık ama bilginiz olsun 3 5 kâr edek :D
cem abi valla insanlık yap şu doktoru rezil et hadi boy başına 100tl 500 ediyo :D
videolar super uzun bir aradan sonra cidden keyifle net anlaşılan videolar izledim
sus sanırım şuana kadar gorduğum en duzgun yuruyen s2k maşallah mehmet
Videolar net herşey anlaşılır fakat birazda gündüz videoları izlesek hiç fena olmaz
yanliz hersey bitarafa bu motorlu arkadasi her denemede ayarlamak lazim hersey cok net kacta baslayip biraktigin ve boy farklari net gorunuyo
Aracların hepsine maşallah.
Cekımlerde cok net olmus JamdaJoker'e de teşekkür.
Kendimce en cok merak ettıgım golf r sustu giderilmiş oldu sagolun :)
benim gördugum sarı bı eg wardı ek ya 6boy atıodu bı ara:) kımındı o ek orj motoru olsa daha hızlı olurdu amq:D
jamdajokere kaliteli videolar için tskler hakketen profesyonel şekilde distance'ı iyi koruyarak geriden basarak hakkını vermiş :)
cok guzel denemeler masllah tum araclara...
Deneyen butun araclara masallah... keyifli bi geceydi sus bekledigimden hizli cikti.. mehmete ve levente tsk ederim amacim arabamin giderini gormekti aradaki fark cokta degil bi tik basinc bide methanolden sonra tekrar deneriz. Gelen herkeze tesekkurler.
Bütün araçlara maşallah sus un gaz yiyişi hala kulağımda ağaç motoru gibi :)
Maşallah deneyen araçlara, joker sanada Maşallah banada video çekersin artık:)
Mehmetin s2000 efsane oldu, tekrardan emeği geçenlerin eline sağlık, çok hızlı maşallah
Leventin arabası için bir şeyler söyleyeyim kendi k04 cupramdan bildiğim ve aynı yazılım olduğu için şuan yüzde 10 yakıt soft yazılım var ben k04 7500devir sonu 1.8 1.85peak bitiriyodum şuan levent 1.4 1.5 bitiriyo basıncı ve yakıt çok zayıf benim arabaya göre, gideri net 5-6 boy daha var o zamanda 8-8.5sec leri yapar Maşallah tekrardan. 100 kg atarsa ciddi hızlı olur:)
Aynen plaket sart oldu adam relax bi sekilde super video cekiyo opette durdugumuzda senin araba fena patlatiyo dediginde ne guldum allahtan korkup birakmamis :) ben arabanin icinde hop otuup hop kalkiyom patlatinca adam arkada iyi dayanmis valla eline saglik :icon_tup:
Mehmet benle 3 te basmadinya :) leventle donuste basmissin... :D
Reşit abi doğru diyosun ; araba şuan -2 eğimde 9,0 yapar diye düşünüyorum kışın soğukta 8,75 lere inebilir üzerine zaten sadece koltuklar (100 kg) sökülse 8,25 bence yapar, ve onunda üzerine rs4 enjektör daha çok yakıt ve wastegate ın sıkılmasıyla senin süreler bile kovalanabilir ama işte bunun sonu yok.. gündelik için bence bu hali gayet iyi. Aslında mehmet nosu daha çok bassa bende dediklerimi yapsam yine böyle kafa kafaya gidebiliriz ama işte ikimizinde kırma riski var o yüzden benim için bu kadarı tamamdır artık bu turbo ile daha fazla uğraşmıycam...
Edit: Videolar için bende teşekkür ederim valla çok güzel bi çekim oldu, elinize sağlık...