denersiniz beaa ne olcak yusufun debriyaj merkezi gitmiş ondan geçmiyomuş vitesler cumaya çıkın deneyin bende cam carlık yaparım :D
Printable View
denersiniz beaa ne olcak yusufun debriyaj merkezi gitmiş ondan geçmiyomuş vitesler cumaya çıkın deneyin bende cam carlık yaparım :D
Hbr etsin bana bitince cıkar deneriz her daim hazırım :)
debriyaj üst merkezinde oring sıyırmış semii kaçırıyodu tamamen gitti şu anda , merkezi aldım bu akşam takacam allah kısmet ederse
ben geçilmeyi bursada çoğu kişi gibi namus meselesine çevirmediğim için ne zaman canın sıkılırsa bı telefon etmen yeterli ;) sen bana saplarsın sonra gider görüklede çeyımızı içeriz , bende polemik yaşamazsın yada başkaları gibi senı geçecem diye sinir sistemim alt üst olmaz , çıkar yarışırım geçilirsem tebrik ederim geçersem t.şak geçerim kimseyle araba yüzünden papaz olmam :icon_tup:
abi ne bu atar şekli hayrola saplıyabilecegimi nerden çıkardın :D
estagfurullah la ne atarı , yarış konusunda atar yapmam yapanada gıcık olurum , bi vites kacırırsın garanti gözüyle baktığın yarış bi tarafına kaçar , kimse büyük konuşmasın o yüzden :D domınıc toretto abimizin dediği gibi kazanmak kazanmaktır , viteste kaçsa , debriyaj merkezinde kaçırsa , sekromeçinde sıyırsa kaybedersin nokta :D
tebrikkkk yusuf abi :)
gürsel dayı öğren bunları bak.
o gece senınle sıktıktan sonra bana dıyolar kı ; abı vıtesler gırmıyo senın , evet dedim , yarışma o zaman dediler , yarışırsam ne olur dedim , geçtik derler dediler , desinler ne olacak dedim :D
ben bu arabayı keyfıme sıkmaya aldım kımın benı geçtiği yada benım kimi geçtiğim zerre kadar umrumda değil semi , daha öncede dediğim gibi gazın gelirse telefonun diğer ucundayım cıkar otobana sabaha kadar bı ankara yolu bı görükle tarafı sıkar dururuz :icon_tup:
bi ara basak tüm tayyarlar ben çaktırma pampa modunda takılırım :D
atarım önüne çek koçanını ne kadar malın mülkün varsa yaz diye :D parayla ımanın kimde oldugunun belli olmadığını şu bursadakıler bi öğrenemedi gitti , biri der typer ın bakımı ağırdır kaldırabılırmısın , bırı der parcası pahalı alabılırmısın , bende dıyorum kı bu aq arabasını alan p.z..nk masrafınıda karşılar :D
Cam car lazim mi :D