maşşallah TIC a iyi yürüyor :)
Printable View
maşşallah TIC a iyi yürüyor :)
Maşallah araçlara,
Clio RS ciddi hızlı, s2000 ciddi yavaş , GTC ise sadece egzoz ile o kg ile oldukça başarılı gitmiş.
Maşallah Görkem, GTC bir yazılımı hakediyor artık :)
Maşallah TIC ın gidişi muazzam. Diğer araçlarada maşallah
aynen kanka. onzamanda recete belliydi. biraz guc biraz kilo ;)
sagol mustafa.
tesekkurler :)
sagolasin umit , deneyecek n/a araba olsa sorun yokta.
hep turbollarla denemekte sıkıyo bi sure sonra. haftaya bi bakiyosun 5 boy almis gelmisler :D
hayirlisi. haftaya daha zevkli olur belki :D
bi gezdiremedik askeri :)
baya celiskili bi yorum olmus :D
bence tum araclar hakkini veriyor
gecen sene bu s2000 geciyordu beni. gorkem de geciyordu.
benim hizlanmam diger araclarin yavasladigi anlamina gelmemeli ;)
bu iki arac iki gun sonra beni gecersede ben yavas olmam.
sagolasin abi
maaşallah diyen yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürler arkadaşlar ;)
valla emre şimdilik tilki uykusunda GTC evet :) uyanmak için oda can atıyo :D az kaldı ufak tefek işlerini bakımlarını bitirdim,,bundan sonraki işler artık hızlanma adına olucak ;)
Serkan 1400kg GTC ile RS den kurtuluş yok :) o gün birde hadi gidelim moduyla geldiğimizden hem bagajım hem benzin depom çakılıydı :)
çok teşekkürler Engin,,,dediğin gibi bu kg ile bu kadar giderimiz,,,tıc rs ciddi yürüyo hep dediğim gibi yürümüyo koşuyo ,,4,5 dan 5 kısa dişli ilede artık uzunda da iddalı :D ,,s2000 ibonunda dediği gibi bencede yavaş değil çünkü geçen seneden beri kondisyonunu koruyan bir araba sorunu sıkıntısı olduğunu sanmıyorum açıkcası,,,
yazılım değilde daha hardcore bişileri beklediğimden kurcalamıyorum,,,senin yolundan gelicez diyim anla sen :icon_tup:
Clio da Astra da çok iyi gidiyor.
Altuğ nihayet denenmiş :) Bence gayet iyi gitmiş s2k ..Çünkü ibo nasıl hızlandı nekadar emek verdi bilen biliyo..o yüzden başka s2k ile farkını görmeden s2k yavaş demeyelim dimi Engin im Karanlığım:D
Görkem senin tankda masallah kondisyonu hep aynı :)
teşekkürler Ömerim ;)
eyvallah Kadir abi saolasın ,,dediğin gibi İbonun clio yu nakış gibi işlediğini her civatasına nası özendiğini ve süreklide hızlandırcak bişiler bulmasını ancak gören bilen biliyo,,adamı tutamıyoruz adeta :)
tic rs e masallah cok guzel yuruyo nazar degmesin
tic rs coştururr :)
Maşallah herkesin araca.
Altuğ arabaya afc taksam mı diyordu? Takılmış ayar yapılmış hali mi yoksa ayarsız mı araç?
jantları söküp deneyecem 21 kg geliyor tanesi lastikle. - 50 beygir . artı ağırlığı sayarsak s2000 napsın :D :D bide jantları değiştirip bakalım rs le . afc falan yok abi tamamen aynı duruyor .
maşallah hepsine..tıc rs in içinden çekilmiş video varsa izlemesi çok güzel oluyor :)
sagolasin omer :)
sagolasin kadi abi.
bisey kalmadi haci yapacak :(
tesekkurler
:D
tesekkurler.
gecen sene sen geciyodun birakta biz gecelim bide.
oynama jantiyla afr siyle :p
sagolasin. video iyi olurdu ama aklima gelmedi. bende uzuldum sonra :)
Maşallah araçlara
Ankara bu aralar hareketli
ankara hareketli değil hareket lazım. adam gibi toplanılsa daha güzel şeyler ortaya çıkar turlanır gezilir basılır falan filan . havalar soğumadan bi toplanılsa aslında ?
2 sene arabay duzen tutsun diye ugrasiriz. kirilmazsa. kirarsak 3 seneyi bulur.
bitincede dookan gibi her hafta deneyecek araba yokmu diye konu acariz artik :D
boyle tam kivaminda haci.
senelik bakimi gelmis 1 senedir sanayi yuzu gormedik Allaha sukur.
her hafta cikip gazliyoruz. 50 lira benzin 2 litre ethanol tamam :D