Paşaoğlu dynosu 240hpdi o aracın.
Printable View
semi kanka 75 lift altı 80 lift üstü 90 asfalt üstü yanlış olmasın:D
sorma deneyelımde bu sefer arabanın her yerıne gopro bulup yapıstırıcam her acıdan olsun :) bu arada benım denedıgım vıdeolarda hatta orjınal jantlı bır T-Sportta yere veren guc 175 180 hp arası kayıp cok oyle 220 hp falan degıl ;) bılmeyen arkadaslar bılgılensın emre :)
80 de basılması gerek tork hp egrısıne ki denıycegın aracta boyle bır guc yok stok oldugu ıcın 192 hp hadı 200 olsun max torku 190nm dir :) artık 80 de basmanın ne kadar normal oldugunu dusunmen gerek ve teker gucundekı kayıplarıda oyle
http://p11f/t/t08nc.jpg
Tamamdir 80 de basiyoruz.baska soylemek istedigin bisi varmi ?
Aracima hic yakit koymadim koymamda.stepneme kadar uzerinde olucak.bilgi olsun.
Aracim yaris arabasi degil caddede kullaniyorum yakit sokmek vs. Bana gore degil
eğer rüzgarlı havada çıkarsanız 3hp de oradan kayıp olur. cama sinek çarparsa 1hp oradan kesersin. yokuş yukarı yerlerde 6 7hp de oralardan tırtıklarsın. bu ne aq ya midem bulandı.
Aynen kayıp çok sen o kayıpları azaltıcak bişeyler yap:)
Bursadaki arkadaşın aracının kondisyonunu bilmiyorum ama iyi olsa bile aracı nerdeyse standart sayılır o yüzden rocco zorlanmadan geçer diye düşünüyorum.Canlada denk getirirseniz güzel bir mücadele olur gibime geliyor.
Hersey senin tarif ettigin gibi olucak dert etme.net olarak izliceksin yanimizda gibi :)