Ozaman benide gecicegini dusunuyosun demek bu :D
Printable View
Corolla T sport vs Ep3 Civic Type R - YouTube
burda ikiside stock mu acaba ?
ben t8sportları daha agresif sanıyo ve hep bi ilgim vardı açıkçası. detaylı bilgi yok sanım eg ile ilgili ama corollanın çok daha başarılı olmasını beklerdim açıkçası o videoda..
stok vtec denemesi de büyük oranda sonuç belli zaten ama kanashibari anladığım kadarıyla güzel bi tutumla görmek istemiş araçları.. vtec satmamış olsaydım bende isterdim açıkçası denemeyi:icon_tup:
merak ettım ıddalı konusuyorsun gıbı geldı bana bız 2 senedır denıyoruz be kardesım toyotayı suren arkadas lıft altı basarsa 122lık roccoyla gecerım :) eger ıkı tarafta arabasını kosturmayı bılıyorsa ya bas basa olur yada sen gecersın cok fark olucagını sanmıyorum benım arabama gelınce cok fark olur suankı sendekı parcalarla ;)
Scirocco vs T-sport
TS:Bored TB,Cai,Headers,Exhaust
Scirocco:Intake,Downpipe,Exhaust,ınterco*oler,Soft ware 240Hp
Corolla T sport Vs Scirocco 1.4 TSI - YouTube
yanı sımdı oyle bırsey kı bu arac suan bende bu denemeler benden oncekı sahıbı jungernaunt nıcklı emredeyken onun yaptıgı denemeler hep mutevazı bır sekılde lıft altı basılmıs denemeler yanı sımdı arac bendeyken aynı araclarla ben denedıgımde 3 boydan fazla fark ediyor emre cok mutevazı kullanmıs hıc ıcınde bu tarz egolar yada hedefler olmayan arkadasımız suan dedıgım gıbı durum cok farklı oluyor
yaaa burda ne polemık yapıyosunuz çağırın tsportu, çekin videoyu, kim geçiyo kim geçiliyo görsün herkes semiii
o zaman dene gorelım eger dedıgın parcalarla oyle 4-5 boy gecebılecegını dusunuyorsan hayal gorursun en fazla 2 boy oynar kı ıstanbulda olsaydı araclar hemen aksam ayarlardım deneme yıne bu speclerdekı bır toyotayla gorurduk sonucu sen hıc denemedıgın ıcın bılmıyorsun aynı arabaları ben cok denedım az cok tahmın edebılıyorum kı senın bu aracı zaten gecmen gerek bırsey yok bu aracta 1280 kg oldugunuda unutmamak gerek toyotaların :)