User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
155 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: SS F7R - Magic ZY 206 RC

Driver
    Misafir

Red face SS F7R - Magic ZY 206 RC

Güzel geceydi. erbin arkadaşımızı denemeden geri göndermeyelim dedik Aslında rodajım bitmedi beyin rodaja göre ayarlı birde uzun şanzımanı kısaltıp öyle denemelere çıkmayı düşünüyordum ama böyle denk geldi olsun mühim değil dediğim gibi antreman oldu banada araçlara maşallah..

Specler.
    SS F7R : egzantrk,piston,ms2(mapped by bladerk),itb,sökük (uzun şanzıman) 2 kişi
    ZY 206 RC : aem cai,Magic's yazılım,17/77 kısa,teneke jant,sökük 2 kişi

Bana deneme hızları biraz alt devirlerde kalıyor o yukarı gelemediğinden ben altta kalıorum uzun şanzımandan dolayı o yüzden baya bi gittikten sonra 3 e atıorum erbin 200 e kadar bile gelemeden bıraktı anlamadım ama sağlık olsun ARacımın tam ne kadar güç verdiğini bilmiyorum ama RC sanırım 190-195hp civarlarında üzerindekilerle..

2. vites 60-180
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=A5KXasiIaJs
    BORKED

2. vites 50-190 gebere gebere 2000 devirden
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=X3KoGVHMfUU
    BORKED

dönüş yolunda bikere benim devrimde bastık onu koymıcam araçlara maşallah..

tigerland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah. Denemeler güzeldi önceki haline göre süper ama daha lazım aynı speclerdeki rakiplerin zorlucak seni )

Magic's ZY 206 RC vs F7R - YouTube
    208 GTI

Driver
    Misafir
    Alıntı tigerland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah. Denemeler güzeldi önceki haline göre süper ama daha lazım aynı speclerdeki rakiplerin zorlucak seni )

Magic's ZY 206 RC vs F7R - YouTube

Biliyorum ama şanzıman olayından ve ona göre bir ayar ile umarım beklediğimi alırım. Ki alırsam gerçekten tam kıvamında olacak bu şanzıma gavur ölüsü gibi arabanın nasıl böğürdüğünü görüyosun özellikle altlarda ve üst viteslere geçişte zorlanıyor ama yine bırakmıo . Güzeldi teşekkürler..

BU arada koyduğun videoyu başlığa eklemiştim zaten
    Dönüş yolundakini koymadım

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan nazar degmesin oncelikle bu kadar uzun sanzimnla bole yurumesi sasirtici.
    F7r i kullanma firsati oldu ciddi hizli fakat ilk basta inanmadim ciktim denedim 2 130 3 200 de vites attim ve kesiciye kalmadim
    Erbin kankamim arabasinada kimse yurumuo demesin farkli farkli araclarla bi dunya videolari mewcut izleyebilrsinz
    Okan pampa en azindan orjinal sanzmanini koy ama bole gezme
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Driver
    Misafir
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F7r i kullanma firsati oldu ciddi hizli fakat ilk basta inanmadim ciktim denedim 2 130 3 200 de vites attim ve kesiciye kalmadim
    Erbin kankamim arabasinada kimse yurumuo demesin farkli farkli araclarla bi dunya videolari mewcut izleyebilrsinz

dur daha çok boyumuz var yavaş yavaş para bitti amk

tigerland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyw kanka diyen olursada der yapçak bişi yok. ben memnunum bide egzoz ön koltuk sökük denemek isterim. farkı görmek için. org egzoz üstleri çok bitiriyo..
    208 GTI

Driver
    Misafir
    Alıntı tigerland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyw kanka diyen olursada der yapçak bişi yok. ben memnunum bide egzoz ön koltuk sökük denemek isterim. farkı görmek için. org egzoz üstleri çok bitiriyo..
    aracın bu şekilde 185hp rs le denk ise sanırım en az 190hp ve üstü varsın diye tahmin ediyorum. RC yi RS lerle yürtmek zordur bazı şeyler güç alacam diye geri götürebilir unutma eski halini biliyorum şuan dağlar var arada bana kalırsa dahada hızlanmak istiyorsan en azından bir egzantrik şart tak gitsin bence 200hp üzerine çıkarsın

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayilmaz bu deneme megane hic vites atmamis

maasallah okan bu arabayla turkiyede ilk leri yasamaya devam ediyosun, ilk defa bi denemede tunel yapmamissin

Driver
    Misafir
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayilmaz bu deneme megane hic vites atmamis

maasallah okan bu arabayla turkiyede ilk leri yasamaya devam ediyosun, ilk defa bi denemede tunel yapmamissin
    yok yine 1 vites atıyorum sonra vites topuzuna bakmıyorum

Tünelmi o ne SS RS zamanında Senle denerkende yapmadım hatırlatırım ben öle şeyler yapmam zaten yapılacak bir durumda göremedim henüz

rs2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah okan sonunda ilk denemeyi yaptin sonuc sevindirici videodaki arkadas diyorya tamam tamam ...speclerede tamam tamam
    (E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series

Driver
    Misafir
    Alıntı rs2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah okan sonunda ilk denemeyi yaptin sonuc sevindirici videodaki arkadas diyorya tamam tamam ...speclerede tamam tamam
    Aynen sonuç güzeldi teşekkürler Emeğimizin karşılığını almayı başardık sonunda Specler şimdilik güzel ama çok eksik var. Kısa Şanzıman , Portpolish , Beyin Ayarı vs.vs. bi bu kadar daha boyumuz var aslında bakalım şuan tatmin edici gidiyor çok daha hızlanacaz inş

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yine 1 vites atıyorum sonra vites topuzuna bakmıyorum

Tünelmi o ne SS RS zamanında Senle denerkende yapmadım hatırlatırım ben öle şeyler yapmam zaten yapılacak bir durumda göremedim henüz
    abowww kafa taa nerelere gitti

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane F7R'ımız iyi yürümüş Erkut yaptığı arabaların geçilmesini sevmez
    İkisinede maşallah

Burgaz'da fazla ayar şansımız olmamıştı,o bujilerle scoob vs yokken,üzerinde rodaj yağı ile o şekilde bırakmıştık..Bidahaki gelişimizde yapılacak ayarda iyice oturur..Özellikle birde Etanol ile ayarlanır Tabi bunlar için bladerk'in hafta sonu müsait olması gerekiyo

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi ara nezaman denediniz yaa masallah iki aracada yalniz tebrik ederim f7r gercekten hizlanmis
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Driver
    Misafir
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane F7R'ımız iyi yürümüş Erkut yaptığı arabaların geçilmesini sevmez
    İkisinede maşallah

Burgaz'da fazla ayar şansımız olmamıştı,o bujilerle scoob vs yokken,üzerinde rodaj yağı ile o şekilde bırakmıştık..Bidahaki gelişimizde yapılacak ayarda iyice oturur..Özellikle birde Etanol ile ayarlanır Tabi bunlar için bladerk'in hafta sonu müsait olması gerekiyo
    Aynen abi şu ayar işine yakıtla beraber bir el atarsak mükemmel olacak gibi duruyor erkut abinin sihirli ellerine bakıyor oda scooptan sonra afr dip gazda 11.5-12 lerde seyredio bujilerden önce 10.5-11 lerdeydi onu 13.5-14 lere çekersekte sanırım bikaç boyumuz daha var

Üzerine birde kısayı çakarım dadından yenmezz meret

Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi ara nezaman denediniz yaa masallah iki aracada yalniz tebrik ederim f7r gercekten hizlanmis
    teşekkürler zaten eski halini en iyi bilenlerden biriside sensin Emeğimizin karşılığını almak kadar güzel bişi yok umarım herkes aracına verdiği değerin ve emeğin karşılığını alır..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi olmuş çok beğendim. Şanzumandan Kadir abi bahsetmişti. Kısaltırsan baya farkeder.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah deneyen araçlara.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Driver
    Misafir
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok iyi olmuş çok beğendim. Şanzumandan Kadir abi bahsetmişti. Kısaltırsan baya farkeder.
    Teşekkürler abi Uygun bir oem şanzıman arıyorum şuan üstündeki oem e göre %50 midir kaçtır bilmiom gavur ölüsü gibi uzun çevirene kadar anası ağlıo ss in

Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah deneyen araçlara.
    saolasın volkan

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kongo sanzimaniyla kiyamet sanirim bu filmin adi harcanan para ve emek yuzunu kara cikarmadi tamamlaninca maganda kursunu olucak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)