Stock internal bu güç dynoda alınır ama race street asla yurumez. Beyaz saxo nun kol çıkarmışlığı çokdur...
Printable View
Stock internal bu güç dynoda alınır ama race street asla yurumez. Beyaz saxo nun kol çıkarmışlığı çokdur...
413 hp 106 gti a turkıye 7 senedir biniyo.videoyu merak edıp ızlemedım bıle.yakın tarihte cıkacak x30 lu gti ımız var ossursa 413 hp olacak vts power ın bes servisin arabaları 7123126123 yıldır 413 hp.stock internalla 413 hp yapacak delikanlıyıda merak ediyorum biz değiştirmedik bi kendi donumuz kaldı arabayı yaparken hala emin değiliz bu kol bu piston olurdu diye adam stock la yapmış da biz de inanmışız.enteresann....:)
Doğukan dp engineering boş bi firma deil. İlk olarak p&p yapmış bir firma. Hatta tr de ilk dp den p&p vemsi ben alıp taktım. Bu gücü gerçekten almıştır fake bi firma deil ama bu araba kesinlikle kol eğecek. ;)
bu güçleri dynoda alıp bırakıyorlar. sırf bu araba için değil sitedeki tüm dynolar için geçerli.
dp'nin reklam stratejisi:)
dp iyi firmadır:) gidip ziyaret etmişliğimiz de var
adamlar sadece 2 kişi ve ciddi işler çıkarıyorlar. bana da çok yardımları dokunmuştur sağolsunlar:)
kanatları olsa ucusa gecer kesın ucan teneke :)
Ya bole araclar ulkemizde var belliki ama neden rolling videoları yok yani guzel tanıtımı yapılmamıs bar acıp dynoda hp almak mesele degil neden asfaltta denemeler yapılmıyor acaba kırılır korkusumu var :soru:
Ahmet abinin tanıtıma ihtiyacı yokki. Draglardan elde ettiği sonuçlar (1incilikler) yeterli değilse tanınmaya adam canını riske atıp benzer güçte 2 araba ile otobanda yan yana gelip video çekip forumumu canlandırmalı. Sonuç olarak dediğim gibi daha güçlü araçlar Türkiye'de.
Ayrıca kırılır korkusu demişsinde sanırım videoları izlemedin. Normal yol asfaltından çok daha iyi tutunan drag pistinde drag radial slick yarış lastikleri ile akslara ve şanzımana o kadar stres oluşuyorken kırılmayan araç normal asfaltta mı kırılacak.
Önce bilgi sahibi olalım sonra fikir.
:icon_tup: Ek olarak ben bu tarz videolarada dyno king diyorum ;) Forumda birçok abimiz kardeşimiz var önden ve arkadan çeker araçlara ciddi paralar harcayan.. Sardırmadan yürütmekte cabası :beuj: emeğe herzaman saygı duyarım.Yürüsün yürümesin ben ben herzaman 4 çeker araçları yüklemekten yanayım :) ( kişisel fikrim )
Eski aracım ; Ankaradaki beyaz BE plaka olan sonra gaziantepte yaklaşık toplamda 6 sene 1 kez bile kırmadan yürüyen KARADÜZEN beyinsiz ek enjektörlü turbo 106 :)
Bu en basit örnek olsun diye atılan videolar ki sitede gerçekten 106-saxo grubunda duayen abilerimiz var... Bu videoları atmamdaki sebep karadüzen sadece piston olan bir araçtan görüntüler. Araç ayarsız geldi bana ve gaziantepde ayar yaptıramadan sattım maddi sebeplerden... Size en basit sistem turbo ayarsız nasıl gider örnek, beygiri yada torku konusunda ne bir dyno verisi var elimizde ne birşey;
Kadran videosu : RYU TURBO 106GTİ KADRAN - YouTube
Orjinal wrx sti rolling :
RYU TURBO 106GTİ VS SUBARU İMPREZA WRX STİ (Prodrive) - YouTube
RYU TURBO 106GTİ VS SUBARU İMPREZA WRX STİ (Prodrive) (2) - YouTube
kısacası 106 evet tabuttur ancak turbolanırsa adamı çok fena üzer ;) bu konudaki videoda görünen güçleride alırlar hertürlü