Sakarya uzak kardeşim :) 1.9 ağır gelir. Konuyu bölmeyelim :D
Printable View
ikisine de maşallah..
sadik maşaallah kardesim.polo da çok iyi tutunmuş.
Deneyen araçlara maşallah ara dahada açılamaz zaten yanlış anlaşılmasın fr hakkında lafım yok demek istediğim DBS 1.4 hacimle mükkemmel işler yapıyor bide hacim olsa neler olcak acaba atom karınca maşallah :)
iki aracada maşallah :) polo da methanol mu var? varsa kit mi depoyamı konuldu bende depoya koymayı düşünüyorum yararı olurmu ve miktar nasıl olmalı konulursa
leon'un ilk basışta yere tutunması zayıf gibi geldi çok sarıyo sanırım bu yüzden polo tutunmuş bide kornalar bi garip geldi 3 kornayı tutturamamışsınız bi türlü :) sonradan rüzgar yapmasıda fayda etmemiş çünkü açmış epey leon,yinede polonun 1.4 hacimle bu kadar tutunması bile iyi sayılır ikisinede maşallah...
DBS güzel tutunmuş iki aracada maaşallah.
Serdar kanka maşallah DBS'ye fazla bırsey denmez hersey ortada
CUPRA'ya maşallah
Öncelikle video dikkatli izlediğin için tşk ben Antalya'nın yabancısı oldugum için bana sag taraftan yürümemi istediler tünelle maruz kalma diye ben nerden bileyim sag tarafın sıcak asvalt olduğunu Dbs nin yürüdüğü asvalt tırtılı bastıgımızda ben sardım dbs tutundu dogal olarak ve kornalar bi acayip basdı bende Antalya böyle korna basıyorlar dedim ;) ve böyle bişi çıktı ortaya ama güzel bir gündü herkese tşk...
2 aracada masallah nazar degmesin...
Maşallah araçlara polo gerçekten harikalar yarattı bu yaz tatile gelirken sîrf polo ile denemek icin Cordoba mla gelcektim ama olmadı takip etdigim 1, 4 tsi lerden başarılı bir araç tekerinize taş deymesin kazasız belasız inşallah.
masallah butun arabalara cok guzel denemeler olmus gercektende fr cok ıyı gıdıyor masallahı var patıde baya kalmıs :) dbs her zaman formunda artık turbo ıntercooler beklıyoruz serdar abı senden ac artık su arabayı ıyıce :D
maşallah araclara.. farkın çok daha fazla olması gerekir lakin 2. viteste basıldı ise ve kaygan asfalt ise fr fazlasıyla sarmıştır o andada dbs nin öne atlaması gayet doğal , dbs layıkından fazlasıyla yürüyen bir araç ama ikisi farklı dünyalar.fr tahmin ettiğim gibi ise minimum 350 hp dir ve istenildiği ve becerilebildiği takdirde 390 civarı hp ler an meselesidir o araç için, daha çok gideri var çoookkkk ;)
Allah esirgesin araçlarınızı..
Masallah ıkı aracada...
Maşallah araçlara 350 hp arac a serdar cok iyi tutunmus gayet dogal sonuçlar bakalim serdarin aklinda birseyler var turbo stock ama neler yapacak ilerisi olan bir arac sadik aracin gayet guzel olmus yalniz kervan a her an sert bir giriş yapabilirim :)
her iki aracada maşallah