Dün gece youtube'da dolanırken denk geldi hoşuma gitti kestim bu kısmını
Nordschleife Mercedes w124 drifting - YouTube
Dün gece youtube'da dolanırken denk geldi hoşuma gitti kestim bu kısmını
Nordschleife Mercedes w124 drifting - YouTube
Dayı çözmüş işi , orjinal süspansiyon heralde mancınık gibi fırlatıyor 2. Viraja geçerken yinede çok iyi hakim olmuş.
Dr.Ecu
500e de değil sanırım.iyi gitmiş valla,orjinal süspansiyonla 1,5 tonu o direksiyon turu ile zaptetmek![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Adam çılgın![]()
Konuyu bozmuş gibi oldu ama buda vardı bence deli birşey
[www.DRIFT.me] : Diesel Mercedes W123 + SCANIA turbine @ Eastern European Drift Championship 2010 - YouTube
34 HH 9458
MK6 JETTA
Malın belini kırmış![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Aslında 124 kasalarla drift yapmak çok kolay hemen oversteerin sinyallerini veren bir araba.. Ya da ben alışkın olduğumdan bana öyle geliyorVideodaki de 300E bu arada
![]()
3 5 gün kullanın eminim az yeteneginiz varsa yaparsınız, zira ben yapardım 124 kasa yanlaması kolay toplaması yanlamasından daha kolaydır![]()
bbm pin :2B244451
Harika gerçekten. Nedendir bilmem profesyonel araçlara nazaran stock araçla yapılan drift çok fazla daha keyf veriyor bana.
Adamlar iyi yaşamışlar300 TD ile yaşadıklarıma dayanarak yazıyorum 124 bu konuda kesinlikle harikadır
![]()
valla helal olsun stock olarak çok iyi suretide yüksek gibi gozukuyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
iyi takla atmamış tebrik etmek lazım arabada banada kilit var gibi geldi
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)