ibo senin denemelerle ilgili açıklaman bu kadarmı kardeşim?????
Printable View
Masallah Ikisinede,
TIC nasıl iyi olduğunu bir kez daha kanitlamis:)
maşallah araclara sımdı benım anlamadıgım ıkı aracta aynı sokukluktemıydı rs e baktıgımda sadece sase 1 koltuk gordum plastık aksamı komple ıptaldı sanırım he bırde motor vardır dogal olarak :D
Maşallah araçlara rs güzel yürüyor
Maşallah TIC rs e tahmin ettiğimiz gibi
Masallah tahmin ettigim gibi cıkmıs sonuc
Maşallah Rs e,,
Ibrahim abi Rs deki emeğin çok büyük , fazlasıylada alıyorsun karşılığını. 41 kere maşallah.
TIC Rs in her videosu insanı gaza getiriyor, çıkıp bi gazlayası geliyor insanın :)
tic rs e masallah nazar degmesin zaten bekledigim sonuctu...
İbocan bileğine sağlık rs'in de tekerine. Makine yine şaşırtmadı :)
rs tek koltuk ve plastiklerde sökük rc tek koltuk plastikler takılı yeteri kadar açıkmı sökük olayı ? iki aracında dıştan fiber bi parçası yok kapısı bagajı kabutu tamponu duruyor. kesme biçme yok. video ortada abuk sabuk yoruma gerek yok.Kimse bişeyi bahane etmiyor olanı ordaki 16 kişide biliyor sanırım. video ortada..
Güzel bir gün oldu. Gittik denedik geldik iki aracada maşallah. Gerisi videolarda.
Rs net hizli masallah
daha oncede diger konuda 50 kere yazdim.
ben bu denememe icin extra hic bi degisiklik yapmadik aracimda
her hafta ankarada nasi gazliyosam o sekilde geldim.
hatta kesik arka tamponum vardi orjinali taktin yolda dikkat cekmesin diye.
95 oktan uzerine %20 ethanol var
ici video goruldugu gibi sokuk. rc de tek koltuk plastikler takili. kilo olarak benimle ayni derecede sokuk degil. yasin kapi iclerini sokebilirim demisti ama sokmemis.
ayrica RC de klima iptali var Clio da klima takili.
specler konusunda baska bi eksik yok sanirim.
vay helal olsun ibonun arabaya biz giderken ztn gececegini tahmin ediyoduk tum tech turkey in ettigi gbi.diger arabayada masallah emeginize paraniz saglik
Demek ki TD clio rs - 206 rc denemesi oldukca normalmis.
Masallah tic rs oldukca hizli ve beklenen bi fark olmus.
Nazar degmesin deneyen araclara.