cumartesi gecesi cok guzel denemeler yapıcaktık maalesef istanbulda herkesin haberi olması otobanda 50 araba olunca pek saglıklı denemeler olmadı benim araç içinden cektıgım videolar var
vedat abim erdem abim cuneyt abim olsun herkesle dostca denemeler yapıldı gecme gecılme derdimiz olmayan insanlarız hepimiz yorum yaparken ona gore yapın sorun olmasın yorum yapanlarla aramızda
4 cekerlerle 60 ta bastıgımda 2nci viteste patınaj cekıyorum black mamba direk 2 boy acıyor bana o hızda denediğimizde ama 4 e atamadıgı için hep yarım kaldı
85 gibi bastıgımızda bi kacında 4 e atamadı erdem abim attıgı video bitane buldum 210 a kadar basmısız yarım boy onde ben bırakmak zorunda kaldım onumde arac oldu
bazı denemelerde aracların ruzgarından benım araba serit degıstırdı tehlıkeler atlattım
3 lu denemede izlemeye gelen cupra bana engel oluyor denemeye gelmems ızlemek ıcın basıyor ama bni tehlikeye attı baska videolardada var yuklemedıgım cok gereksız araclar vardı denemeyipte gelen
srp evo vedat abımle bır ıkı kere deneyebıldık tır cıktı vs araclarımız denk en fazla 1ya da 2 boy oynuyor oda ilk basmalarda once basmalardan olabılıyor.masallah srp evoya
uc sti basıncı azdı bılıdıgım kadarıyla arac sahıbi apo abi yorum yapar
gelip deneyenlerin ayagına saglık elimden geldiğince baska deniyenleri cekmeye calıstım
dısardan videolar varsa isteyen konuya yukluyebılır .
aracların basınclarını merak edenler sorsun arac sahibi yazmak isterse yazar
karadayı s2000 e70 yakıt 1.5 bar basınc