Maşallah çok iyi hızlanıyor..
Printable View
Maşallah çok iyi hızlanıyor..
Son susturucuyu bozmak yerine araya 76'lık bi cut-out iş görür bence.
Cuprada 76'lık downpipe + düz boru + sonda çift çıkış custom susturucum var. Son susturucu öncesi free flow sağlayan bi cut out yaptırdım, aynı dynoda +10 hp +20 nm ekstra değerler ölçtük.
Ama ses insan içinde kullanmaya elverişli değil :) anca gazlarken açmalık kıvamda.
Ali Can bey,
76mm.lik egzosun kesit alanı: Dairenin alanı Π.r2 dir. Yani 7,6/2*3,14= 45,34 cm2
Eğer orjinal çıkışları kullandıysanız onlar 60'lıktır. İki tane çıkışın toplam kesit alanı da 56,52 cm2 dir. Yani dediğinizin tam tersi bir durum var. Nevzat'ın eline sağlık çok da güzel olmuş. :)
Doğru yazmışınız. Çap yarıçap karışmış.
Nevzat ustaya bende laf söyletmem. O konu ayrı. Çok sevdiğim çok efendi insandır. Çıkış çaplarını unutmazsam yarın kumpas la ölçerim.
aynen bende de kafa gitmiş bu saatte yarı çapın karesini almamışım. :) Neyse problem yok doğru hesabı yapmışsınız ;)
Güzel yürüyo gercekten.. ZAten ilk bindigimizde de hem 4ceker olması hemde K04 un alttaki tepkisiyle şaşırtmıştı :) öyle çok fazla basınc yok alican abininde söyledigi gibi basınclar. Günlük kullanıldıgı için stage 2 bile denmeyecek kadar yapıldı arac :) Alican abinin aracının temizligi ve onun aracının üstüne titremesinden dolayıdır bence bu aracın bu kadar guzel yürümesinin sebebi :)
alican abi harika yürüyor aracın çok tatminkar.s3 8p en büyük hayalim.k04 ile yeteri kadar hızlı oluyor zaten ki seninkide öyle..MAŞŞALLAH...
Erhan'cım eksik olma. Ben elimden geldiğince olması gereken bakımını yaptırmaya çalışıyorum. Sende benim ne istediğimi iyi anladığın için, sayende sağlıklı yürüyen keyifli bir araç oldu. Senin katkın çok bu araçta.
Çok teşekkürler. Zamanında 1.8T A3'ler ilk çıktığında benimde hayalimdi. 10 sene kadar sonra almak nasip oldu. Umarım sizlerde daha iyilerine sahip olursunuz.:icon_tup: