teşekkür ederim
Printable View
Maşallah cok sinirli emegigecenin emegine saglık orcun:icon_tup:
abi ses harika gerçekden hayran kaldım kulaklarına bi kulaklık gibi bişey tak arabayı sürerken kulaklarına zarar vermesin :D
Maşallah kardeşim alet resmen otobana çıkart beni diye yırtınıyor. Kazasız belasız keyifle kullan.
maşallah orçun kazasız belasız :)
Maşallah çok agresif beaaa , orçunu tutabilene aşk olsun :D
maşallah ateş ediyor mübarek.
O nasıl bir sestir arabaya godzilla mı swapladınız :D
Maaşallah :)
orcun maşallah abisi cok güzel,daha yeni gördüm yeni yazabildim tekrar maşallah cok sevindim
kanka bak bu ses normal değil video hikaye kalıyor gerçeğin yanında.gerçekte sesini duyanlar kafayı yiyecek gibi.ben yedim çünkü :D inşallah gideride sesi gibi farklı olurda hepimizin yüzü güler.
iyiyim nolsun rutin iş güç.gel kardeşim beklerim her zaman 05322020851
Çok sinirli çalışıyor maşallah :) Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, çok bekledin uğraştın tadını çıkar :D
Hayirli olsun orcun kazasız belasiz iyi günlerde kullan
çok tehlikeli sesi var maşallah.
Orçun aracın çalışırken verdiği desibel sesini ölçmek lazım ;)
Güce draga rolle gerek yok marsa bas8 i dinle yeter :) masallah
Kanka massallah bu olmus harbiden ins rolling ve drag videolarini bekliyoruz biran once
ayar öncesindeki halini "maalesef" son ses kulakla dinlediğimden beri her arabayla alakalı video yu %30 başlıkta mustang yazıyorsa %10 a getirip dinliyorum.Arabayada maşallah demekten başka birşey bulamıyorum.
Bu arabayla rolle deil savasa gidilir yaa :D
Koca bi orduyu dagitir yemin ediorm :D
Nazar degmesin mukemmel bsy olmus bu :icon_tup:
Maşallah süphanallah gerçekten çok ürkütücü bir sesi var , Allah göstermesin polislik bir durum olursa bağlanırmı yoksa orjinali böyle vs. yırtılırmı ? , Allah kaza bela vermesin. detaylı videolar bekliyoruz.
flowmaster 40 serisi son susturucuyla daha can alıcı olur ses aklında olsun