Araç tam hızlanma vs yok ama adamlar yapmıs ama destek ve izin verilemez tahminim çünkü devlet benzinden inanilmaz kar etmekte
Elektrikli Araba - Made in Turkey ( Kendi Elektrigini Kendi Uretiyor) - YouTube
Araç tam hızlanma vs yok ama adamlar yapmıs ama destek ve izin verilemez tahminim çünkü devlet benzinden inanilmaz kar etmekte
Elektrikli Araba - Made in Turkey ( Kendi Elektrigini Kendi Uretiyor) - YouTube
Cok vasat bir sistem yapmis akuden gelen dcyi acye cevirip inverteri besliyo inverterde motoru suruyo buna aku dayanmaz, bizim yaptigimiz sistem farkli isteyim simdi aksama birkac resim atarim.bizde menzil ortalama 280km 300nm tork ve 65kw surekli gucte motor kullaniliyor
Sesli olarak izleyemedim o yüzden kendi elektriğini üretme olayını anlamadım ya. Ne yapmış ki adam ??
Yine bi havadan enerji üreten mucit vakasına benziyor![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
allahım gene yoktan enerji yaratanlar var![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
birilerinin bunlara kafa yorduğu görmek bile güzel. emeklerine sağlık. gün geçtikçe gelişeceğine şüphe yok.
M. The most powerful letter in the world.
ilk denemede yanlıs duymadıysam 1810 km gıbı cıddı bı rakamdan soz edılıyo ve cıddı emek var valla helal olsun yapan kısıyede![]()
Şu kaputun altındaki malzemelerin ne olduğunu bilen herkes (motor-redüktör, akü, inverter vs) bunun aslında akülü araba olduğunu anlar![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
özgünün dediği gibi ne büyüktür emeğe saygı duyan insan![]()
Bu tür mucitler çok, biraz da hesap yapmayı bilseler çok güzel işler çıkacak. En son gördüğüm mucit arabayıda kendi yapıyordu. Şase testi ilgimi çekmişti. Şase (bana göre demir yığını) üzerinde zıplayarak şasenin sağlam olduğunu söylemişti.
Bu elektrik motorlarını doğru tipte alsalar aslında biraz yapacaklar ama o motorlara erişemiyorlar demekki.
Lavoiser kanununu bir bilseler ( haberi yapan ve mucit olan ) bu kadar detaylı anlatmazlar her halde
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Bizim çevrim yaptığımız araçlar böyle tiponay belgeliTabiki önü bu şekilde değil,arge çalışmaları var sürekli ozaman çekmiştim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)