Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İyi eğlenmişsiniz ama açık konuşmak gerekirse yorumlarınız biraz abartılı geldi bana.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aynı seanstaymışız pitte önünüzde kaska ugrasan beyaz tişörtlüyüm.(kırmızı 106)maşallah çok kaliteli olmuş herşey emeğinize sağlık..
Sinan sizin için keyfli olmuş orası kesin,ama çok abartmışsınız abi.
tribün alkışlarından belliydi,birazda onu fark edip sana sormuştum.tabi bu kadar olacağını tahmin bile edemedim..
Yani bu arkadaşlara Supersport araç versen sürerken herhalde nirvanaya ulaşırlar
İşin şakası bu tabiki. Uzun zamandır zevkle izlediğim güzel videolardan birisidir. Direksiyonu iyiymiş![]()
116D'yi gayet zevkini alarak sürmüşler. Pistte bir 116d bile eğlence zevk verip heyecan yaratıyorsa Danke Schön BMW AG
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Cok keyifli olmus pistte gorduk zaten de videodan izleyince de biraz abartma var dogru![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Serbest değil, brifinglerde her seferind anlatıyorlar yasak olduğunu ve blacklist olduğunu ama ne derece uyguluyorlar blacklist'i bilmiyorum
Ben T12 olan virajda duruyorum her halk günlerinde fotoğrafcı olarak, bir çok araç önümden geçti ama RWD olarak çok nadirdir önümden sert viraj alabilen. Keskin bir viraj çünkü düzlük sonrası, başarılarınızın devamını dilerim.![]()
Zaman ooarak kaç yaptınız
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)