Type-R hantal bilmeme rağmen neler basarmıs helal olsun
ancak Clio Rs'de zaman zaman üzdü.
ama Astra Coupe'nin gidişini beğenmedim üzgünüm :(
Cooper S alır die düşünüodum hem agırlık hem gücü itibariyle ama beni yanılttı Type-R :)
Printable View
Type-R hantal bilmeme rağmen neler basarmıs helal olsun
ancak Clio Rs'de zaman zaman üzdü.
ama Astra Coupe'nin gidişini beğenmedim üzgünüm :(
Cooper S alır die düşünüodum hem agırlık hem gücü itibariyle ama beni yanılttı Type-R :)
şu araçlarına sonradan xenon taktıran arkadaşlar farlarınızı kapatıp yürümeyi denedinizmi ?
onun yerine şarj dinamosunu iptal eden bi sistem yapın derim aracın içine anlık kullanımlar için basit bişi far kapama etki ediosa o dahada çok etki edecektir fikrindeyim
şarj dinamosu iptal edilmez bukadar saçma birşey söleyipte insanları eksi performansa yönlendirmeyin
ateşlemede bir kayıp olursa ne olucak bunu daha evvelde acıkladım başka bir konuda
şarz dinamosunu iptal etmek ateşlemeyle ilgili bir probleme yol açabılır ve cıddı bir güç kaybı olur...
far kapatmak
direksiyon hidroliğinin fişini sökmek
vs vs ufak işlemleer işe yarar
bende okuyabilirmiyim o konuyu ?
Adı üzerinde şarj dinamosunu kesince araç direk aküden beslenecek bu sefer araç şarj a yüklenmiyecek şarj dinamosuda araca mutlakki bir güç kaybettirir çalışırken sürekli beslediğinden ama eğer akü sağlam değilse kesme yaparsa dediğinize katılırım ama sağlam bi aküyle herhangi bi sorun yada performans kaybı olacağını sanmam sonuçta anlık 1 dakka bile sürmicek bişi
bana bu sarj dınamosunu ıptal hıc mantıklı gelmıyor.
aku ust devırlerde bujılere gıdecek o kadar gucu karsılayamaz bence.
ve dıreksıyonunda sertlesme olur.
araç çalıstıktan sonra sarj dınamasu zaten sarj a yuklenmez akeşlemeye yuklenır.
xenon olayına gelınce.alttakı ıkı vıdeoya bakın.
xenon açık http://videos.streetfire.net/video/m...-rs_169659.htm
xenon kapalı http://videos.streetfire.net/video/C...r-s_169674.htm
xenon kapalı olan vıdeoda alt devırdı galıba ben bıraz arkada kaldım ama sonlara dogru yarım boy one cıktı. xenon acık olanda one cıktıgım halde mını yakaladı benı.
hatta erkın vardı yanımda ona dedım bak xenon nasıl etkıledı.
bundan sonra kısa farın sıgortasını sokup dırek uzun farları yakıcam.
sısın bırı yok zaten tek sısde yetmıyo:D
öyle zevk iiçin yapılan deneme olayını yarım boy için far kapatarak tehlikeli hale getirmenin mantığını tam anlayamadım. denemeler bu kadar önemseniyorsa xenon varsa halojene geçmek ya da hiç takmamak daha mantıklı değil mi?
aynen hacı direk etkiledi xenonları kapatınca:)
bu arada denenen yollar bence yeterince aydınlıktı tehlike arz etmedi yani...
Yanlış görmediysem korudan sonra başkent üniversitesine doğru denenmiş, konutkentten sonra çevre yoluna kadar büyük kısımda ışıklandırma yok
3 araba bastık mustafa. onde tayyar gıdıyodu yanımda mını cooper yol yeterınce aydınlık oluyodu.
sen bu kadar onemsıyosun boyle tehlıkelı seylerı.
neden senle denedıgımızde bana 230 da nıye bıraktınız bız arkadan yetısıyoduk gıbı laflar ettınız.230 dan sonra ne onemı var mustafacım kendımızı tehlıkeye atıyoruz.
bu ne pehrız bu ne lahana tursusu derler sonra.
olayı sadece kendi önünü aydınlatmak diye bakma, diğer sürücülerinde seni bir şekilde görmesini sağlaman gerekli. bir farlar kapalıyken 200 yapmak diğer tarafta gündüz gözüyle daha müsait bir yolda 230 yapmak hangisi sence daha güvensiz?
araçların birbirini çıplak gözle göremeyecekleri kadar bir zifiri karanlık yok ben onu anlatmak istedim...gündüz gibi aydınlıktı demedim;)
ayrıca sadece 1 denemede kapattı İbo kısa farları...gerçi yanlış biliyorsam düzeltsin denemelerin 1-2 sinde yanında değildim.
aa xenon olayı iyiymiş bende bi bakayım farkediyomu :d
bana ilginç geldi bu iş öle çok fark etmesini anlaymadım ama neyse
bütün arkadaşlara tebrikler;) miniler ve 207rc oldukça başarılıymıs...
xenon baya fark edıyor...aslında normal farlarda fark edıyor...en iisi hic yakmamak;)
aynen devam:D
en iyisi sabaha karşı denemek.
hem far yakma derdı olmaz hem trafık olmaz hemde hava serın olur;)
burdaki clio RS'te ss catback mi war sadece son susturucu mu ?
Xenon ampul sadece ilk çalışma anında fazla akım çeker yandıktan sonra normal ampülden daha az akım çeker. Benmi yanlış hatırlıyorum. :) Buddyclub condenser diye aletler vardı. Onlardan alın. Bırakın bu far kapatmaları felan. Komik geliyo bana kusura bakmayın. :)
SS'in komple seti de wardı yanılmıosam 172ye neden ondan yaptırmadınız acaba fiyatları nedir acaba
Typer önden salıp arkadan geççek maşallah
ben senle denedigimiz aksam kac arabayla denedikten sonra senle denedim hatirliyor musun ? onuda hatrin icin denedim merak ettin diye, yoksa zaten EGT tavan yapmisti... benim aracim hakkinda boyle sapan sacma yorumlar yapmayin, akil var mantik var... otomatik turbolu bir aracla benim aracim nasil ayni gitsin ?
madem hemen hemen ayni gidiyoruz bu turbolu otomatik le, bir daha deneyelim ben ankaraya geldigimde senle ve bu otomatik cooper la o zaman anlariz heme hemen ayni mi degilmi..
gelince beraber dener goruruz Kadir abi ayni mi degilmi...
o gece kac kez denedim sen gordun... en son denedik clio ile onuda sen geldin soyledin ondan denedim, yoksa zaten araba sismis niye kasim arabayi daha.. boyle bir kere deneyipte benim arabama kimse su kadar gidio bu kadar gidio demesin...