Typer önden salıp arkadan geççek maşallah
Printable View
Typer önden salıp arkadan geççek maşallah
ben senle denedigimiz aksam kac arabayla denedikten sonra senle denedim hatirliyor musun ? onuda hatrin icin denedim merak ettin diye, yoksa zaten EGT tavan yapmisti... benim aracim hakkinda boyle sapan sacma yorumlar yapmayin, akil var mantik var... otomatik turbolu bir aracla benim aracim nasil ayni gitsin ?
madem hemen hemen ayni gidiyoruz bu turbolu otomatik le, bir daha deneyelim ben ankaraya geldigimde senle ve bu otomatik cooper la o zaman anlariz heme hemen ayni mi degilmi..
gelince beraber dener goruruz Kadir abi ayni mi degilmi...
o gece kac kez denedim sen gordun... en son denedik clio ile onuda sen geldin soyledin ondan denedim, yoksa zaten araba sismis niye kasim arabayi daha.. boyle bir kere deneyipte benim arabama kimse su kadar gidio bu kadar gidio demesin...
Evet haklısın Can ben rica ettim sende kırmadın..Geldiğinde bidaha bakarız..Sen yap tatilini takılma buraya :D
sen soyle iste abi iki araclada denedin ayni mi degilmi...
Can alınacak bi durum yok ortada. Ben mini ler hakkında fazla şey bilmiyorum.
ben denemelere gore bı yorum yaptım.
sız daha ıyı bılırsınız tabı hangı mını daha hızlı.onun ıcın sana sacma gelebılır.
Sen beni kırmadın denedın.bende senı kırmak ıstemem.sen ne zaman ıstersen tekrar denerız. turbo mını de gelır o da dener. kızıcak bısı yok.
dediğim gibi ben mını lerı bılmedıgım ıcın yaptıgım yorum yanlıs gelebılır sana.