Simdi gp var gp var dimi :)
Printable View
nasıl denemesıne gerek yok? o zaman nasıl en hızlı 1.6 tdı oluyor? kımsenın onun yanına gıtmesıne gerek yok kımsenın atarlandıgı yok kendı atar yaptı en hızlıyım dıye...madem en hızlısın ıspatlamak ıcın gelıp denemesı lazım aksı taktırde en hızlı benım dıye yok ole bı DÜNYA. en hızlıyım dıyebılmek ıcın rol yapan, deneyen butun 1.6 dızellerı gecmesı lazım...
Tamam o zaman benim Hakkari'de bildigim hızlı dizel var onunla denemeden kimse hızlı diyemez öyle mı ?
İstanbulda kendini ispatlar sonra isteyen yanına gelir
Aksini düşünen ispatlama ya çalışan denemelerde boy göstermiş arabayı gecmek icin uğraşır ( suanda polo da çok denemeye çıkmış değil onunda önce kendini ispatlaması lazım )
bende turkıyenın en hızlı stock dızel focusu var aynı gucte 1.6 dızel herkesle sıkarım...
arkadaşlar nedir bu en hızlı benım en hızlı sensın ya bırakın lutfen bu işler zevk işi eglence işi bugun sen gecersın yarın baskası. bunlar için kalp kırmaya degmez. fakat josefsalvatini arkadaş en hızlı polo tdi demış ama daha sonrada kendısını ısbatlaması lazım pek denemedı demıs ayrıyetten hakkaride bir arac varmıs dedigine göre ve guzelde gıdıyormuş polo onunla denememıs ve en hızlı polo rakıbı yok demiş. celışkılı bır durum cok deneme yapıpda gecmedıgı arkadaş olursa tamam hızlıdır emegıne saglık ama daha denemeler olmadan hızlıyım demesı sacmalık bence... belkı en hızlı polo dedıgınde espırı anlamında demişde olabılır. boyle şeyler için atışmanıza degmez lütfen...
Demek istediğim su en hizliyim diyen her yere gidip denemek zorunda değil ,
Hakkari kısmı bunu anlatmak içindi ...
Ayrıca 1.6 dizel dediğiniz zaman polo dan çok daha iyi giden birçok 1.6 dizel var
Kubilay in bravo alp in bravo gibi onlar ve benzeri varken 1.6 da çok atar yapmak yanlış olur
Ama 1.6 tdi diye özellikle belirtiyor yani vag grubu hedefi anlaşılan ....
Dener veya denemez en hızlıyım dıyen gelıp denıyecek dıye bır kural yok. yanlış anlamayın benı lütfen. ama şu forumda hepımız arkadaşız buyugumuz var kucugumuz var ıyı kotu konularda bılgı alışverısı yapıyoruz vs. yanı en hızlı benım dıyebılmek için. bunuda ısbatlamak için en hızlıyım dıyen arkadaş gider gecer gelır tabı herkezın fıkrı görüşü farklı... yalnız aracınıza bişey demiyorum matdi manevi emekler cok maşallah daha iyilerine bınmek nasıp etsın allahım. yalnız kalp kırmalara gerek yok her iki taraf içinde. saygıler. :icon_tup:
mehmet gazihanın polusunun 170 hp dynosu vardı denemeden görmeden tr deki en hızlı 1.6 tdi demek yanlış olur ama stock218 hp karşısında güzel yürümüş
atar yapan ben en hızlıyım dıyen rakıp yok dıyen klavyeden konusmakla olmuyor dedım bende zaten madem oyle seyler dıyosan gelıp denıceksın bunun baska yolu yok yada ole konusmucaksın anlatabılmısımdır umarım...yoksa ben kımseye atar yapmadım adama polonun rakıbı yokmu dedım adam gel deneyelım dedı bende tamam en hızlı sensen rakıbın yoksa gel benı gec ılk once dedım...konunun uzamasına gerek yok gelen gelır ben ankaradayım butun 1.6 dızellerle denk araclarla denerım sıkıntı yok...
Kusura bakmayın ama şimdi adam stok arabası ile Hakkari'de klavye basında en hızlı benim dedi oraya mı gidecek ??
Haziran in araba burada denesinler
Dip not araç benim değil ...
Ben konuşmalara istinaden yazıyorum
Benim mantığım en hızlı diyenin ayağına gitmek değil
Gerekirse dbn alınır mesela